Onze dienstverlening i.v.m. Coronavirus

 

 

 

 

 

Maatregelen a.g.v. Corona:,

Wij sturen u dit bericht in verband met de verspreiding van het coronavirus in Nederland. Bij PG Auto's heeft het welzijn van onze klanten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Als belangrijke relatie van PG willen wij u middels dit bericht laten weten hoe wij omgaan met de huidige situatie.

Klantbezoek voor service, onderhoud en reparatie
Uiteraard blijft u bij ons van harte welkom. Wij hebben diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding bij een bezoek aan ons bedrijf tot een minimum te beperken. Met inachtneming van de RIVM-voorschriften voor uw en onze veiligheid zullen onze medewerkers voor u klaar staan. Wilt u deze voorschriften lezen, klik dan op deze link. Naast deze voorschriften hebben wij als bedrijf nog aanvullende maatregelen getroffen:

  • Om het klantcontact tot een minimum te beperken, adviseren wij u te allen tijde 1,5 meter afstand van anderen te houden. Daarnaast vragen wij u om niet langer bij ons binnen te wachten tot uw auto gereed is, maar dit buiten te doen of een leenauto te reserveren.
  • Voor een bezichtiging en/of een proefrit in onze occasions bent u van harte welkom, echter uitsluitend op afspraak, ook op zaterdag.
  • Alle plekken in ons pand waar klantcontact plaatsvindt worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. Hierbij worden vanzelfsprekend de balie en het pinapparaat niet overgeslagen.
  • Monteurs hebben de verplichting om voor en na elke klus hun handen te wassen.
  • Medewerkers zijn verplicht om na ieder contact met een klant de handen te wassen en te desinfecteren. Dit ter voorkoming van besmetting bij de overdracht van papieren, sleutels, etc.
  • Onze medewerkers zijn geinstrueerd om geen evenementen en risicogebieden te bezoeken.
  • Bij ziekteverschijnselen blijven ze onmiddellijk thuis.


Het gebruik van leenauto's
De leenauto's blijven uiteraard tot uw beschikking. Na elke uitleenbeurt zullen deze gedesinfecteerd worden door onze medewerkers. U kunt er dus van op aan een veilige en schone auto mee te krijgen. In overleg is het ook mogelijk om buiten onze openingstijden uw auto te brengen, wij zorgen er dan voor dat uw leenauto klaarstaat.

Verdere vragen
Heeft u nog verdere vragen omtrent onze maatregelen en uw geplande afspraak, neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te mailen naar info@pgautos.nl of te bellen naar 078 - 644 01 43. Wij hopen u bij deze voldoende op de hoogte gesteld te hebben en wij danken u voor uw begrip in deze bijzondere tijd. Let goed op uzelf en elkaar!

Met vriendelijke groeten,
PG Auto's