Recensies

Recensies:
2033
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Armen van Dijk uit Alblasserdam

01-12-2020

Beschrijving:

Deskundig advies en snelle afhandeling

Ervaring in 1 zin:

prima service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Louisa uit Papendrecht

29-11-2020

Beschrijving:

Vertrouwen en aandacht. Voeg daarbij vakmanschap en dat is wat ik ervaar bij deze garage. Het is daarom dat ik er slechts 1 keer per jaar langs hoef en dat al heel wat jaartjes.

Ervaring in 1 zin:

Fijne garage. Goede service en de koffie staat klaar

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Michel uit Papendrecht

28-11-2020

Beschrijving:

-

Ervaring in 1 zin:

-

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Annemarie uit Dordrecht

26-11-2020

Beschrijving:

IK belde dat de auto het niet meer goed deed op vrijdag. Ik was in het oosten van het land, kon niet zomaar terug. Maar kon maandag gelijk terecht. Heel fijn

Ervaring in 1 zin:

heel snelle service. Heel blij mee

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ton van Wijnen uit Streefkerk

23-11-2020

Beschrijving:

Top geregeld

Ervaring in 1 zin:

Top geregeld

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

n.v.t. uit onder rotterdam

18-11-2020

Beschrijving:

Zie boven

Ervaring in 1 zin:

Prima garage, geen problemen mee!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

N. uit Papendrecht

17-11-2020

Beschrijving:

Al jaren klant en altijd goede service of het nu gaat om een keuring + beurt of het inruilen van een auto. Ga zo door!

Ervaring in 1 zin:

Bijzonder goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arien uit Dordecht

14-11-2020

Beschrijving:

Goede kennis van zaken en eerlijke service .

Ervaring in 1 zin:

Altijd goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Menno uit Zierikzee

13-11-2020

Beschrijving:

Onderweg naar afspraak langs PG voor bandenwissel. Bleek tevens kleine reparatie nodig, welke gelijk meegenomen kon worden. Alles klaar terwijl ik even wachtte, en weer op weg!

Ervaring in 1 zin:

Top service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cees Teeuw uit Papendrecht

13-11-2020

Beschrijving:

Eerlijk, vakkundig en betrouwbaar.

Ervaring in 1 zin:

Eerlijk, vakkundig en betrouwbaar

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Albert-Charrel uit Lage Zwaluwe

13-11-2020

Beschrijving:

prima service maar als tip: als er 4 nieuwe banden worden gemonteerd dan aub ook check voor uitlijnen de v40 trekt nu flink naar links met de oude banden merkten we dit niet, waarschijnlijk omdat die scheef waren afgesleten

Ervaring in 1 zin:

goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
6

Bram uit Rotterdam

12-11-2020

Beschrijving:

Vlot geholpen en alles weer perect . Fijne (Volvo ) autogarage.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Benjamin uit Dordrecht

09-11-2020

Beschrijving:

Auto gebracht voor een beurt. Factuur was wel hoog maar daar staat een goede beurt tegenover inclusief een kleine reparatie

Ervaring in 1 zin:

Kwalitatief goed en klantvriendelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

A uit Havelte

07-11-2020

Beschrijving:

Er was een probleem met onze gekochte V60, PG auto's heeft er alles aan gedaan om het op te lossen en dat is gelukt! Goede service, vriendelijke mensen, kortom een aanrader

Ervaring in 1 zin:

Geweldige service, zeer tevreden

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bert uit Schiedam

06-11-2020

Beschrijving:

Goede service, schappelijke prijzen

Ervaring in 1 zin:

Fijn bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

A3aan uit Papendrecht

05-11-2020

Beschrijving:

Duidelijkheid zegt alles, afspraak is afspraak

Ervaring in 1 zin:

Mensen maken je bedrijf, een top bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

A.M uit Bleskensgraaf

05-11-2020

Beschrijving:

Goed en vakkundig

Ervaring in 1 zin:

Top. Snel en vakkundig geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cor uit Meerkerk

04-11-2020

Beschrijving:

Eerlijk en oprecht, open. Zo van doe maar gewoon dan . . . . Geweldig, super service.

Ervaring in 1 zin:

Je voelt je er gelijk welkom.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Hans uit ROCKANJE

02-11-2020

Beschrijving:

Vriendelijk en kundig personeel , goede adviezen vakkundig

Ervaring in 1 zin:

Topgarage

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Martijn uit Delwijnen

01-11-2020

Beschrijving:

We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding en uitleg over de auto. Toen we de auto mochten ophalen, zag de auto er prachtig uit. Conclusie: top service

Ervaring in 1 zin:

Goed geholpen met het kopen van een prachtige auto.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10