Recensies

Recensies:
2734
Gemiddeld:
9.1

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Han Waardenburg uit Oud-Alblas

30-01-2023

Beschrijving:

Volvo V70 voor grote beurt: auto rijdt prima en er was overleg over koplampen die verweerd waren: goed opgelost en weer veel licht op de weg. Ook overleg over rubbers van homokineet: advies om niet te lang te wachten ivm schade als ze kapot gaan. Vriendelijke mensen

Ervaring in 1 zin:

goede service, duidelijke communicatie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Nico uit Rucphen

28-01-2023

Beschrijving:

Al enkele jaren tevreden klant.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service en klantvriendelijk.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Marco uit Middelburg

27-01-2023

Beschrijving:

Kom hier al bijna 10 jaar. Zelfs heb ik er een ritje uit Middelburg voor over. Betrouwbaar en altijd dezelfde monteurs.

Ervaring in 1 zin:

Eerlijke service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Peter uit Dordrecht

27-01-2023

Beschrijving:

Ik had al eerder een Volvo XC 90 in onderhoud bij PG Auto's en was daar heel tevreden over. Drie maanden geleden heb ik bij hen een Volvo V60 gekocht. De service is uitstekend, ook achteraf. Een probleem met de software werd keurig en vakkundig opgelost. Het personeel is zeer vakkundig en vriendelijk. Door de uitgebreide informatie vooraf over noodzakelijk onderhoud en kosten kom je nooit voor verassingen te staan. Echt een topbedrijf!!!

Ervaring in 1 zin:

Hier is de klant echt koning!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer uit Alblasserdam

27-01-2023

Beschrijving:

Goede service en flexibel.

Ervaring in 1 zin:

Veel kennis met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Joost uit Moordrecht

24-01-2023

Beschrijving:

Geweldige garage met prima service. Veel kennis van zaken en altijd behulpzaam.

Ervaring in 1 zin:

Prima service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer S. Yilmaz uit Rotterdam

23-01-2023

Beschrijving:

Je wordt warm ontvangen. Je merkt gelijk dat ze daadwerkelijk Volvo specialisten zijn. Ze zijn eerlijk en transparant. Als er mankementen zijn geven ze het aan je door tot in de kleinste details. Als je hier een auto koopt en kiest voor de pluspakket dan kan je zonder enige zorgen vertrekken.

Ervaring in 1 zin:

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arthur uit Rotterdam

23-01-2023

Beschrijving:

transparant over kosten, snelle afhandeling, goede service

Ervaring in 1 zin:

transparant over kosten, snelle afhandeling, goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

A.den Braber uit Dordrecht

22-01-2023

Beschrijving:

Prima zoals alle keren.

Ervaring in 1 zin:

Goed en snel geholpen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

meneer/mevrouwVerdoorn uit Papendrecht

21-01-2023

Beschrijving:

Uitstekende service en fijne mensen.

Ervaring in 1 zin:

Prima geholpen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Traxus uit Middelharnis

21-01-2023

Beschrijving:

Alle volvo kennis in huis

Ervaring in 1 zin:

Professioneel

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer Laban uit Oud Beijerland

20-01-2023

Beschrijving:

Altijd goede, betrouwbare service

Ervaring in 1 zin:

PG vertrouw ik mijn Volvo toe!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Frits uit Ridderkerk

19-01-2023

Beschrijving:

Heel persoonlijk en zeer goede service

Ervaring in 1 zin:

Duidelijk en eerlijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Eelco uit Brielle

19-01-2023

Beschrijving:

Gewoon erg goed!

Ervaring in 1 zin:

Prima!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rick uit Papendrecht

18-01-2023

Beschrijving:

Winterbandenwissel.

Ervaring in 1 zin:

Fijne service zoals altijd!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Hilmar uit Bleskensgraaf

14-01-2023

Beschrijving:

Autopech komt altijd onverwacht en op een ongelukkig moment. Dan is het heel fijn als je heel snel en adequaat wordt geholpen door je garage.

Ervaring in 1 zin:

Bijzonder goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer/mevrouw uit Papendrecht

12-01-2023

Beschrijving:

Mijn al wat oudere Volvo V70 is bij PG Auto?s in goede handen. Vertrouwd en betrouwbaar.

Ervaring in 1 zin:

Vakkundig.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jaap uit Barendrecht

11-01-2023

Beschrijving:

Prima garage, echte Volvo liefhebbers, wel opletten dat er soms wel eens automatisch iets op de factuur komt.

Ervaring in 1 zin:

Voldoende

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

Henri uit Papendrecht

10-01-2023

Beschrijving:

Kleine problemen worden vaak a la minute opgelost

Ervaring in 1 zin:

Deskundige, hulpvaardige service.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Martin uit Papendrecht

09-01-2023

Beschrijving:

Altijd betrouwbaar en accuraat. Communicatie en kwaliteit van werken is helemaal OK

Ervaring in 1 zin:

Accuraat en betrouwbaar!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9