Recensies

Recensies:
1878
Gemiddeld:
8.9

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Menno uit Zierikzee, Schouwen-Duiveland

05-06-2020

Beschrijving:

Betrouwbaar en goed.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar en goed.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Simon uit Ermelo

01-06-2020

Beschrijving:

Professioneel en informeel. Er is veel kennis en ervaring aanwezig en dat houden ze up to date. Niet alleen aandacht voor de auto, maar ook voor de klant.

Ervaring in 1 zin:

APK, vlot geregeld en goed advies voor nieuwe banden komende beurt.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bram uit Rotterdam

31-05-2020

Beschrijving:

Dit is een garage die uit gewone mensen bestaad geen nonsens verkopen en geen geheimen heeft. Dit is de eerste keer maar zeker geen laatste keer ga zo door

Ervaring in 1 zin:

Gewoon goed geen kapsones

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Jaap Jan uit Hendrik-Ido-Ambacht

31-05-2020

Beschrijving:

Prettige benadering en snelle service voor grote en kleine vragen.

Ervaring in 1 zin:

Goede service en kwaliteitswerk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Karin Wieringa uit sliedrecht

30-05-2020

Beschrijving:

altijd goed

Ervaring in 1 zin:

7

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

Fop V.van Heusden uit Dordrecht

29-05-2020

Beschrijving:

In alle opzichte : prettig en servicegericht!

Ervaring in 1 zin:

Service en klantgericht, doen wat ze zeggen!!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Floris uit Tiel

28-05-2020

Beschrijving:

PG Auto's is een prettig en eerlijk bedrijf. Ik kreeg een goede inruil prijs en er werd meegedacht over de aanschaf van de nieuwe auto. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.

Ervaring in 1 zin:

Prettig en eerlijk bedrijf om snel zaken mee te doen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

B uit Barendrecht

28-05-2020

Beschrijving:

Top service, evenals de koffie

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kees uit Papendrecht

28-05-2020

Beschrijving:

Op korte termijn afspraak voor wisselen banden mogelijk, ondanks drukte in werkplaats.

Ervaring in 1 zin:

Altijd een vlotte service en positieve benadering

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Christiaan Moret uit Hendrik-Ido-Ambacht

26-05-2020

Beschrijving:

Opnieuw uitstekend geholpen door de mannen van PG. Uitstekende service, ook voor een klein probleempje tussendoor. Laten je niet de hoofdprijs betalen en geven goed advies. Dé garage waar je met je Volvo moet zijn. Zowel voor aankoop als onderhoud.

Ervaring in 1 zin:

Hier krijg je Service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Capelle aan den IJssel

26-05-2020

Beschrijving:

Mijn Volvo XC70 gekocht bij dit bedrijf voldoet goed aan de verwachtingen. Ondanks enkele slordigheidjes m.b.t. de uitvoering van de auto toch de koop gesloten. Nu ruim een jaar en beurt en APK verder nog steeds tevreden. Hopelijk blijft dit ook zo in de toekomst en daar ga ik vanuit!

Ervaring in 1 zin:

Prima ervaring, bij dit bedrijf, tot nu toe.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

Tim uit Klundert

24-05-2020

Beschrijving:

Mooie v70 gekocht

Ervaring in 1 zin:

Vriendelijke mensen met passie voor volvo

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Hendrik Ido Ambacht

21-05-2020

Beschrijving:

Nu al bijna 8 jaar klant hier. Altijd prima service en meedenken.

Ervaring in 1 zin:

Top service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jacco uit Bons

20-05-2020

Beschrijving:

Niet klantnummer zoveel, maar tijd en aandacht voor mij. Perfecte aflevering van de auto. Hier hebben ze niet alleen verstand van Volvo's maar ook van mensen.

Ervaring in 1 zin:

Hier voel je je nog klant!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Gert uit Papendrecht

20-05-2020

Beschrijving:

Uitstekende service!!

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ron uit Dordrecht

19-05-2020

Beschrijving:

enthousiaste vaklui die weten waar ze over praten en handelen

Ervaring in 1 zin:

bedrijf met kennis van zaken

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

c.c. Vissers uit 's-Gravenhage

18-05-2020

Beschrijving:

servicebeurt en apk prima uitgevoerd en twee nieuwebanden gemonterd

Ervaring in 1 zin:

uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

k.vlot uit Barendrecht

16-05-2020

Beschrijving:

Als ie een probleem hebt kan je altijd zo snel mogelijk terecht. Men zoekt ook om de problemen zo goed en voordelig op te lossen.

Ervaring in 1 zin:

Goede service KLant is geen nummer maar mens

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

J.M. uit Oud-Beijerland

16-05-2020

Beschrijving:

Halen en brengen keurig geregeld. Alles aangepakt. Hierdoor best prijzig maar zo kunnen we er weer tegen met onze xc70 koets!

Ervaring in 1 zin:

Prima geregeld

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Lodewijk uit Ridderkerk

14-05-2020

Beschrijving:

Prettig, snel en keurig geholpen

Ervaring in 1 zin:

ZEER GOED

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10