Recensies

Recensies:
2001
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Harry uit Vervelde

20-10-2020

Beschrijving:

Juiste benadering en adequate oplossing van het probleem

Ervaring in 1 zin:

Juiste benadering en adequate oplossing van het probleem

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Hans uit Sliedrecht

19-10-2020

Beschrijving:

zo wil ik als klant graag behandeld worden !

Ervaring in 1 zin:

zeer prettig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bart uit Mijnsheerenland

18-10-2020

Beschrijving:

Onze klassieke V70 uit het jaar 2000 rijdt op dit moment beter dan toen we haar kochten; Rijgedrag, comfort en uiterlijk zijn steeds beter geworden :-) !!!

Ervaring in 1 zin:

Prima service !!!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Frits Schouten uit Dordrecht

15-10-2020

Beschrijving:

Zoals alle voorgaande keren wordt je snel en correct geholpen, altijd tijd voor een kop koffie en een praatje.

Ervaring in 1 zin:

snel en correct.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Aad Darda uit Papendrecht

15-10-2020

Beschrijving:

Het plotseling nodig hebben van vervoer, werd gelijk opgelost met een leen auto. Humor, vakmanschap en meedenken, duidelijk aanwezig. Klasse!

Ervaring in 1 zin:

Een Warme Douche

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cora uit H.I. Ambacht

13-10-2020

Beschrijving:

je kan er altijd terecht en wordt snel geholpen

Ervaring in 1 zin:

supersnelle service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

J.Th.Drenth uit Zwijndrecht

12-10-2020

Beschrijving:

Perfect geholpen en goede prijs kwaliteit verhouding.

Ervaring in 1 zin:

Perfect

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

W uit Streefkerk

12-10-2020

Beschrijving:

Goede service, snel geholpen, goede tips van ervaren volvo liefhebbers.

Ervaring in 1 zin:

Altijd behulpzaam en deskundig advies.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arthur uit Zwijndrecht

11-10-2020

Beschrijving:

?s Morgens voor een beurt gebracht. Vrij snel een telefoontje met de analyse wat er moet gebeuren met een prijsopgave (moesten wat extra dingen gebeuren). Op afgesproken tijd klaar en geen verassingen meer. (Ben overigens al jaren klant en heb al een paar keer meegemaakt dat ik voor iets onbenulligs even langskwam en dan direct en vriendelijk werd geholpen)

Ervaring in 1 zin:

Vriendelijk, duidelijk en transparant

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Henk uit Numansdorp

10-10-2020

Beschrijving:

Communicatief goed Technisch goed Prijstechnisch gedetailleerd vooraf en uiterst netjes.

Ervaring in 1 zin:

Zoals altijd voortreffelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J.P. uit OUD-BEIJERLAND

10-10-2020

Beschrijving:

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk!

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J uit Zwijndrecht

09-10-2020

Beschrijving:

altijd prima en gezellig

Ervaring in 1 zin:

altijd prima en gezellig

Aanbeveling:

Nee


Totaal:
9

Marjolein en Jan uit Bergschenhoek

04-10-2020

Beschrijving:

PG heeft de problemen van onze V40 snel en goed opgelost. Uitstekende service.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Pieter uit Rotterdam

03-10-2020

Beschrijving:

Mijn brandstofpomp ging kapot in het weekend. De auto bij PG geplaatst. Ondanks drukke programma en minder bezetting in de garage was mijn auto die maandag nog gerepareerd. Top!

Ervaring in 1 zin:

Ad hoc direct goed geregeld

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

John thuss uit Raamsdonkveer

03-10-2020

Beschrijving:

Goede service

Ervaring in 1 zin:

Super goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jose uit Barendrecht

03-10-2020

Beschrijving:

Altijd fijn geholpen. Mijn (gekoesterde) Volvo wordt goed verwend.

Ervaring in 1 zin:

Betaalbare kwaliteit!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

Arie Jan de Jong uit Hardinxveld-Giessendam

02-10-2020

Beschrijving:

Zoals altijd fijn geholpen, en met resultaat weer naar huis

Ervaring in 1 zin:

De auto rijdt weer als nieuw!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Johnny uit Rhoon

02-10-2020

Beschrijving:

Professioneel Vakbekwaam Klantvriendelijk

Ervaring in 1 zin:

Al tientalle jaren tevreden

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rodrigo uit Delft

01-10-2020

Beschrijving:

As always, very reliable garage with perfect service. If you have a Volvo, you can fully trust on PG Auto's.

Ervaring in 1 zin:

Most reliable garage in The Netherlands

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Peter uit Dordrecht

01-10-2020

Beschrijving:

Heel plezierig en deskundig bedrijf. Mijn Volvo XC90 wordt hier prima onderhouden. Ik word hier altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

Ervaring in 1 zin:

Deskundig en klantvriendelijk!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10