Recensies

Recensies:
1919
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Cornelis De Keizer uit Rotterdam

06-07-2020

Beschrijving:

oke

Ervaring in 1 zin:

oke

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Henri uit Dordrecht

04-07-2020

Beschrijving:

Vreemd geluid aan de auto. Kon meteen even langs komen. Gelukkig bleek het een klein defect. Goed en snel geholpen.

Ervaring in 1 zin:

onduidelijke klacht meteen verholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Edgar uit Zoetermeer

04-07-2020

Beschrijving:

Ik kon snel terecht, en de auto is weer gemaakt voor een schappelijke prijs.

Ervaring in 1 zin:

Goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

PB van Beest uit Papendrecht

04-07-2020

Beschrijving:

Goede aflevering en service

Ervaring in 1 zin:

Prima verzorgd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Martijn uit Rotterdam

04-07-2020

Beschrijving:

Deze keer voor een kleine reparatie naar PG auto?s geweest. Vriendelijke mensen, en deskundige monteurs. Klaar terwijl ik kon wachten.

Ervaring in 1 zin:

Deskundige en prettige garagist

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

L.van Tongeren uit H.I.Ambachtl

03-07-2020

Beschrijving:

Goed en vriendelijk geholpen, niet duurder als nodig was. En snel gemaakt.

Ervaring in 1 zin:

Prma

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Roel uit Barendrecht

03-07-2020

Beschrijving:

Problemen met de airco! Vlotte diagnose, direct een prijsopgaaf, snelle afspraak en vervolgens reparatie volgens plan naar volle tevredenheid.

Ervaring in 1 zin:

Prima!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Fleur uit Rotterdam

01-07-2020

Beschrijving:

Imponerend!

Ervaring in 1 zin:

Terug van weg geweest: heel fijn om weer bij PG terug te zijn als klant; geeft een goed gevoel (warm bad). Er wordt tijd voor je vrij gemaakt, echt naar je geluisterd en bovendien een fantastische auto gekocht. Hele fijne, volledige en attente service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Hans uit Rotterdam

30-06-2020

Beschrijving:

Vlot, accuraat en vriendelijk

Ervaring in 1 zin:

Fijn bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

A. uit Spijkenisse

30-06-2020

Beschrijving:

Denken met de klant mee

Ervaring in 1 zin:

Een goede garage

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Hans uit Rotterdam

29-06-2020

Beschrijving:

Mijn Volvo Is bij PG in goede handen. Zij zorgen er voor dat ik jaar in jaar uit in een betrouwbare auto rijd. Ik heb de Volvo ook bij hen gekocht, net als de vorige. Gewoon goed en eerlijk, voor een redelijke prijs. Gelukkig zijn ze er nog, garages als PG die je blind kan vertrouwen. Eigenaren en personeel zijn toegewijde Volvo liefhebbers met liefde voor het vak. Hans Kakes

Ervaring in 1 zin:

Goed endeskundig en eerlijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rob uit Dordrecht

28-06-2020

Beschrijving:

Ik had helaas ergens een miskoop gedaan, een V70 waaraan nogal wat mankeerde. Er is een duidelijke analyse gedaan en problemen werden duidelijk uitgelegd door monteur in de werkplaats, tot demonstreren van mankementen en kapotte onderdelen aan toe. Nu rijdt mijn auto alsnog zoals ik aanvankelijk voor ogen had. De volgende Volvo koop ik bij PG auto's.

Ervaring in 1 zin:

Prima service, duidelijke communicatie en uitgebreide uitleg

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Hans uit Zwijndrecht

28-06-2020

Beschrijving:

Naast uitstekende ervaring bij onderhoud, ook zeer goed meegedacht en geholpen bij aanschaf V70 bij collega concurrent

Ervaring in 1 zin:

Positief klantgericht

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ivo van Steen uit Dordrecht

28-06-2020

Beschrijving:

Een van de monteurs kreeg van mij de sleutels en ging een rondje rijden en was er 99% zeker van dat het rechter achter wiellager stuk was, naar een snelle reparatie was dat weer goed gemaakt en ik reed weer weg met goed gevoel en weer een rustige achteras zoals al lang niet meer gehoord had. Goede monteurs en vriendelijk en behulpzaam zij weten alles van de Volvo's en voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik raad voor de volvo liefhebbers aan om bij PG eens te kijken als er wat stuk is of normale onderhoud te doen is!!

Ervaring in 1 zin:

Ik dacht dat mijn cardan lagers versleten waren XC 90 4X4

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Leo prooi uit Puttershoek

27-06-2020

Beschrijving:

Wij zijn zeer tevreden met onze S80. Super!

Ervaring in 1 zin:

Complimenten voor de aflevering van onze S80. Top

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

M uit Sliedrecht

22-06-2020

Beschrijving:

Vriendelijk personeel.duidelihje afspraken.

Ervaring in 1 zin:

Heel goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Robin uit Papendrecht

20-06-2020

Beschrijving:

Alles volgens afspraak. Vaklui

Ervaring in 1 zin:

Super

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kiki uit Rotterdam

20-06-2020

Beschrijving:

Altijd fijn en eerlijk geholpen!

Ervaring in 1 zin:

Super service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

M uit Maarssen

19-06-2020

Beschrijving:

Mooie zaak. Vriendelijk geholpen.

Ervaring in 1 zin:

Gemoedelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Peter van Dam uit Dordrecht

18-06-2020

Beschrijving:

elk bezoek is altijd vertrouwd en goed

Ervaring in 1 zin:

altijd goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10