Recensies

Recensies:
1941
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Martin uit Lage zwaluwe

01-08-2020

Beschrijving:

Zie boven

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend zoals altijd.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Peter van Dongen uit Dordrecht

01-08-2020

Beschrijving:

Het advies was de banden en schokbrekers te vervangen! Geen overbodige luxe qua vering en de banden waren aan de binnenzijde gescheurd! Rijd weer fijn en als service nog een liter olie kado!!!!!! Voor een persoonlijke benadering en advies zit je hier goed!

Ervaring in 1 zin:

Persoonlijk en eerlijk!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bert uit Papendrecht

31-07-2020

Beschrijving:

Goed contact, goed overleg over wat er gedaan moet worden.

Ervaring in 1 zin:

goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

L. Kruijthoff-Flohil uit Dordrecht

31-07-2020

Beschrijving:

Al een aantal jaren ben ik een zeer tevreden klant bij PG auto's. Goede en professionele service.

Ervaring in 1 zin:

Snel en zeer professioneel

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bob uit Papendrecht

31-07-2020

Beschrijving:

Kort voor mijn vakantie een aantal problemen met mijn Volvo S40, tijdens mijn bezoek op maandag ochtend (zonder afspraak) kon ik de auto meteen achter laten en zijn de problemen adequaat verholpen! Top gedaan !

Ervaring in 1 zin:

Snelle en prima service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

janschnabel uit Bavel

30-07-2020

Beschrijving:

uitstekende ervaring.

Ervaring in 1 zin:

uitstekende service beurt. van mijn volvo V70

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

roel visser uit sliedrecht

30-07-2020

Beschrijving:

goed geholpen en storing opgelost

Ervaring in 1 zin:

weten wat ze doed volgendx koop ik daar weer een volvo

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Hilmar uit Bleskensgraaf

30-07-2020

Beschrijving:

Ik kon dezelfde dag zelfs ochtend terecht om een probleem met de auto te verhelpen. Het is meteen opgelost, dus ik kon erop wachten. Heel fijn, want het komt altijd ongelegen.

Ervaring in 1 zin:

Heel fijn dat ik direct terecht kon met een probleem.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J. uit Rotte

30-07-2020

Beschrijving:

Zie boven

Ervaring in 1 zin:

Prima vakmanschap van Dhr Jan Willem !

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Monique uit Poortugaal

29-07-2020

Beschrijving:

Een bedrijf dat vertrouwen uitstraalt! En dat ook nakomt!

Ervaring in 1 zin:

Goede service! Vriendelijke mensen!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Edwin uit Rotterdam

28-07-2020

Beschrijving:

Mijn huidige auto hier gekocht en zeer goed en vriendelijk geholpen. Ook met het toelichten van de status en history van de auto. Zeer nette en professionele afhandeling.

Ervaring in 1 zin:

Zeer klant vriendelijk en eerlijk en goed advies.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cor uit Ridderkerk

28-07-2020

Beschrijving:

Zoals gewoonlijk duidelijk en goed geholpen en een telefoontje voor vervanging met prijsopgave remmen Trekhaak netjes geplaatst en remmen ook dus tevreden klant.

Ervaring in 1 zin:

Trekhaak en remmen voor laten plaatsen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

r uit peters

27-07-2020

Beschrijving:

reparatie prima uitgevoerd

Ervaring in 1 zin:

goed geregeld

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Fop V.van Heusden uit Dordrecht

26-07-2020

Beschrijving:

Betrouwbaar- afspraak is afspraak Goed3 prijs / kwaliteitsverhouding

Ervaring in 1 zin:

Vriendelijk en servicegericht

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Merno Scharloo uit Dordrecht

24-07-2020

Beschrijving:

Vooraf een heldere afspraak gemaakt, een prima en afgetankte ruilauto aangeboden. Tijdens de dag gebeld met specifieke aandachts- en beslispunten en helderheid over de kosten. Koffie bij afhalen en een klantenbindend praatje. Meegereden bij de "standaard" proefrit en toen ik zelf weer mocht in mn V70, ontdekte ik dat hij weer geweldig en soepel reed.

Ervaring in 1 zin:

erg fijn en goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Hans Willem uit Prinsenbeek

23-07-2020

Beschrijving:

Ik ben nu een aantal keer bij PG geweest. Ondanks dat ik mijn S80 niet daar gekocht heb, zijn ze erg servicegericht. Heldere prijsopgave en snel geholpen. Werkplaats met verstand van zaken, alles ademt Volvo. Ik kan PG aanbevelen.

Ervaring in 1 zin:

Snelle en goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Peet uit Soest

21-07-2020

Beschrijving:

Goede service

Ervaring in 1 zin:

Perfecte service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Michael uit Dordrecht

20-07-2020

Beschrijving:

prima service, betrouwbaar advies, garage waar je ook je volgende auto wil kiezen.

Ervaring in 1 zin:

prima service, betrouwbaar advies, garage waar je ook je volgende auto wil kiezen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Karin uit Rotterdam

14-07-2020

Beschrijving:

Zoals altijd netjes en snel geholpen, zeer klantvriendelijk.

Ervaring in 1 zin:

Zoals altijd netjes en snel geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Walter uit Ridderkerk

13-07-2020

Beschrijving:

Goede service En je word netjes en goed geholpen.

Ervaring in 1 zin:

Als je zegt,m'n volvo rijd voor geen meter! Dan breng je hem naar pg auto's en hij rijd weer beter

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10