Recensies

Recensies:
2092
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Martin uit Hardinxveld-Giessendam

25-01-2021

Beschrijving:

Periodiek onderhoud uitgevoerd en distributieriem vervangen. Duidelijk aan voorkant, prettig in contact.

Ervaring in 1 zin:

Goede communicatie, duidelijke afspraken vooraf.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Chris uit 's-Gravenhage

25-01-2021

Beschrijving:

service met een grote S

Ervaring in 1 zin:

prima geholpen de verwarming in auto werkt weer

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

jan van asperen uit alblasserdam

24-01-2021

Beschrijving:

idem

Ervaring in 1 zin:

vriendelijk vakkundig en meedenkend dank.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Peter uit Herkingen

24-01-2021

Beschrijving:

Na eerst bij de officiele Volvo-dealer te zijn geweest door gereden naar PGautos, aangenaam verrast over de prijs ten opzichte van de Volvo.

Ervaring in 1 zin:

Snel en goedkoop

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Annemarie en Nic uit Dordrecht

23-01-2021

Beschrijving:

Prettige persoonlijke benadering. Inmiddels de tweede Volvo gekocht. Wij zijn tevreden.

Ervaring in 1 zin:

heel prettig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ton uit Streefkerk

23-01-2021

Beschrijving:

Er wordt volgens afspraak gewerkt.

Ervaring in 1 zin:

Goed geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Oscar uit alblasserdam

23-01-2021

Beschrijving:

Tijdens een rit met mijn Volvo 142 uit 1969 brak de kabel tussen het koppelingspedaal en de koppeling .De ANWB heeft mijn naar de garage gesleept en daarna ben ik snel en deskundig geholpen . De wagen heeft zelfs in de showroom gestaan ( op deze leeftijd staat hij altijd binnen) op mijn verzoek ,nog dank daarvoor.

Ervaring in 1 zin:

Na pech met mijn oldtimer snel weer op pad

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Marco uit Middelburg

21-01-2021

Beschrijving:

Kom al jaren daar. Een constante kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Blijf zo doorgaan!

Ervaring in 1 zin:

Prima service

Aanbeveling:

Nee


Totaal:
10

Jeffrey de Gans uit Hendrik-Ido-Ambacht

20-01-2021

Beschrijving:

Echte volvo specialisten en naar mijn idee beter dan een volvo dealer.

Ervaring in 1 zin:

Altijd goede service en vakmanschap

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Marius uit Papendrecht

19-01-2021

Beschrijving:

Het was de tijd voor een APK , dus besloten ( op advies )om een kleine beurt te geven , ook al was er ongeveer 10.000 km gereden . De uiteindelijke kosten ( incl remschijf en remblokken ) viel het totaal bedrag tegen.

Ervaring in 1 zin:

Goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Rieke uit Sliedrecht

19-01-2021

Beschrijving:

Ervaren monteurs. Weten wat ze doen.

Ervaring in 1 zin:

Super goed!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Roel uit Hoofddorp

17-01-2021

Beschrijving:

Goed contact gehad via mail en telefonisch en vriendelijk te woord gestaan bij het kopen van de auto. Jammer dat er bij controle een probleem was waar ik op dit moment op antwoordt wacht.

Ervaring in 1 zin:

Goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

ype wierda uit den haag

17-01-2021

Beschrijving:

Sinds 2014 ben ik klant en hoewel ik op 40 kilometer afstand van de garage woon ben ik trouw vanwege de vriendelijke persoonlijke benadering van de klant en en het gevoel dat de auto in "goede" handen is.

Ervaring in 1 zin:

professionele organisatie met een persoonlijke benadering en integere klantenbehandeling.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Peter uit Dordrecht

17-01-2021

Beschrijving:

Toppers

Ervaring in 1 zin:

Altijd netjes en toppie geregeld.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

ErikvI uit Dirksland

17-01-2021

Beschrijving:

Betrouwbare en mooie Volvo occasions met een duidelijk verleden. Prijzen en inruil ook eerlijk, weinig onderhandelingsruimte maar daar krijg je wel een hele nette aflevering voor. Mijn 2e Volvo ook weer daar gekocht, zal niet de laatste zijn.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar bedrijf met nette en eerlijke occasions

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jos uit Romijn

17-01-2021

Beschrijving:

Prima services

Ervaring in 1 zin:

Prima services

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J uit Alblasserdam

16-01-2021

Beschrijving:

Snelle service

Ervaring in 1 zin:

Direct terecht kunnen bij problemen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Peter van Dongen uit Dordrecht

16-01-2021

Beschrijving:

Deze keer weer super snel geholpen met een defecte band! Velg was ook beschadigd en dat werken ze dan gelijk bij! Wederom weer zeer tevreden!

Ervaring in 1 zin:

gewoon goed!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Maarten uit Rotterdam

15-01-2021

Beschrijving:

Mijn V70 al een paar jaar in onderhoud bij PG. Vakbekwame mensen met liefde voor de auto. Niet goedkoop.

Ervaring in 1 zin:

Eerlijk vakmanschap

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Bram de Muynck uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

14-01-2021

Beschrijving:

Prettige, doelgerichte en klantgerichte benadering.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10