Recensies

Recensies:
2126
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Fop V.van Heusden uit Dordrecht

28-02-2021

Beschrijving:

Prima service , prettige communicatie

Ervaring in 1 zin:

Prima!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Harry uit Vervelde

27-02-2021

Beschrijving:

Uitstekend

Ervaring in 1 zin:

Ik heb er niets op aan te merken dan alleen dat ik de rekening wat aan de hoge kant vond

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

A. uit Papendrecht

25-02-2021

Beschrijving:

Tevreden

Ervaring in 1 zin:

Tevreden

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Coen uit Valk

25-02-2021

Beschrijving:

.

Ervaring in 1 zin:

Goede reparatie, geen onnodige kosten maken

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Wouter uit Papendrecht

23-02-2021

Beschrijving:

Onze V60 was toe aan regulier onderhoud en APK. Zoals we gewend zijn van PG is dit weer prima verlopen. Er is vooraf overleg over de werkzaamheden en kosten, geen verrassingen achteraf. Gewoon helder en duidelijk. Wij zijn al jaren dik tevreden over het vakmanschap en de betrouwbaarheid. Op zoek naar een Volvo specialist? Ga gerust naar PG.

Ervaring in 1 zin:

Vakbekwaam en betrouwbaar, ook nu weer.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arie uit Oudewater

22-02-2021

Beschrijving:

Eerlijk, duidelijk, kundig en voor een eerlijke prijs!

Ervaring in 1 zin:

Perfect

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Rieke uit Sliedrecht

20-02-2021

Beschrijving:

Goede ervaring. Kennis van zaken en goede service.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arien uit Dordrecht

20-02-2021

Beschrijving:

Keurige afspraken en vakwerk

Ervaring in 1 zin:

Altijd goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Harry K. uit Zwijndrecht

20-02-2021

Beschrijving:

Verstand van zaken en correct en snel weer op weg geholpen

Ervaring in 1 zin:

Deskundig en eerlijk advies

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

gert jan nugteren uit Zwijndrecht

19-02-2021

Beschrijving:

Net bedrijf, een aanrader

Ervaring in 1 zin:

Snelle service keurig geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Monique uit Papendrecht

15-02-2021

Beschrijving:

Snel en goed geholpen.

Ervaring in 1 zin:

Goede service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Isabella verbunt uit Nieuwegein

15-02-2021

Beschrijving:

Snel mijn accu gefixt ik was super blij dat ik zo snel weer de weg op kon.

Ervaring in 1 zin:

Super bedankt

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Hendrik Ido Ambacht.

13-02-2021

Beschrijving:

Wegklapbere trekhaak monteren xc40.

Ervaring in 1 zin:

Als vanouds top.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kees uit Papendrecht

13-02-2021

Beschrijving:

Banden gewisseld en klein onderhoud. Gaat altijd soepel en in goed overleg.

Ervaring in 1 zin:

Persoonlijke benadering en prima service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Eddy uit Sliedrecht

13-02-2021

Beschrijving:

Supersnelle service!

Ervaring in 1 zin:

Supersnelle service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cor uit Ridderkerk

12-02-2021

Beschrijving:

Koppeling en alles wat er omheen zat vervangen lagers ,dubbel massa vliegwiel ,en koppelingset Auto rijdt weer als nieuw en ondanks veel werk snel klaar Bedankt team PG Gr Cor

Ervaring in 1 zin:

V60 rijdt weer als nieuw

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Adrie uit Hekelingen

11-02-2021

Beschrijving:

Volvo V50 is weer goed nagekeken om er weer een jaar zonder problemen mee te kunnen rijden!!!! Graag in volgende keuring en onderhoudsbeurt een vervangende auto beschikbaar als het repareren te lang gaat duren.

Ervaring in 1 zin:

Prima services

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

monique uit Poortugaal

10-02-2021

Beschrijving:

Betrouwbaar bedrijf, goede service en altijd klantvriendelijk!

Ervaring in 1 zin:

Top service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jeroen uit Oud-Beijerland

10-02-2021

Beschrijving:

PG Auto's heeft de motor van mijn V70 XC (2002) weer soepel lopend gekregen toen ik er zelf niet uit kwam.

Ervaring in 1 zin:

Goed en snel geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Armen van der Linden uit Alblasserdam

07-02-2021

Beschrijving:

Goede ontvangst ,prima voorlichting en dito behandeling

Ervaring in 1 zin:

prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10