Recensies

Recensies:
1789
Gemiddeld:
8.9

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

A. Bollaart uit Papendrecht

16-02-2020

Beschrijving:

prima

Ervaring in 1 zin:

goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Arie uit Oud-Alblas

14-02-2020

Beschrijving:

Dit jaar voor de keuring. Goed van tevoren geïnformeerd over de te verwachten kosten. Fijne sympathieke P en G

Ervaring in 1 zin:

Wederom prima!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Eelco uit Brielle

14-02-2020

Beschrijving:

Snelle en vakkundige service door zeer vriendelijke toegewijde mensen.

Ervaring in 1 zin:

Prima!!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Rodrigo Figueire uit Den Haag

14-02-2020

Beschrijving:

The only Garage who was able to find the problem with my car. They also provided a detailed list of possible problems that I might encounter in the future.I am very happy with the service and highly recommend it for Volvo owners.

Ervaring in 1 zin:

Excellent service. Very professional

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jeroen uit Oostzaan

13-02-2020

Beschrijving:

Gert-Jan van PG Auto's heeft mij zeer prettig en efficiënt geholpen met de deal van de door ons gekochte Volvo V70. Ik heb onze oude auto ingeruild en we zijn tot een reëele prijs gekomen voor de nieuwe auto. Na een korte rondleiding door de werkplaats ben ik erg onder de indruk van hoe efficiënt en netjes daar gewerkt wordt. De aflevering was perfect geregeld en ik kreeg zelfs nog een bosje bloemen mee... :). Onze nieuwe auto is een plaatje en we zijn er héél blij mee. Eén nadeel: Papendrecht is zo'n roteind van Oostzaan vandaan, dat ik helaas het normale onderhoud dichter bij huis zal moeten laten uitvoeren..... vind ik echt jammer! Bedankt, Jeroen.

Ervaring in 1 zin:

Ik ben vakkundig en prettig geholpen en dus zeer tevreden met onze nieuwe tweedehands V70!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

hijmen de koning uit papendrecht

13-02-2020

Beschrijving:

auto wordt goed onderhouden door vaklieden. vervangende auto ook goed geregeld. graag op zoek gaan naar Youngtimer op gas.

Ervaring in 1 zin:

netjes gebeld met kosten indicatie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

R uit breda

13-02-2020

Beschrijving:

reparaties snel klaar; geen flauwe kul. daarnaast eerlijke oplossingen; ook als dat betekent dat het minder werk is.

Ervaring in 1 zin:

altijd goed; snel en efficient

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Ton uit Streefkerk

13-02-2020

Beschrijving:

Ze maken waar wat ze met je afspreken.

Ervaring in 1 zin:

Goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Mark uit Barendrecht

12-02-2020

Beschrijving:

1e ervaring met PG Auto's: snel contact via telefoon en e-mail, snel een afspraak kunnen maken (actief benaderd door PG Auto's dat een eerder bezoekmoment ook mogelijk was). Qua kennis en kunde (technisch) een hele goede en betrouwbare indruk achter gelaten.

Ervaring in 1 zin:

Netjes, kundig, professioneel en duidelijk!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ed de Korte uit Roosendaal

10-02-2020

Beschrijving:

Fijne enthousiaste mensen met liefde voor het merk Volvo. Na een rondleiding in het bedrijf heb ik besloten na de aanschaf van mijn XC90 ook de service door hun te laten uitvoeren. Ook al woon ik op 50 km afstand, kies ik er toch voor de service bij PGauto's te laten uitvoeren. Voelt erg vertrouwd aan!!

Ervaring in 1 zin:

Wat een plezierig bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Nic uit Rotterdam

09-02-2020

Beschrijving:

Ze helpen werkelijk met alles. Ze denken mee, helpen met vervoer. Nette en eerlijke prijsopgave. Geen afwijkingen zonder eerst een belletje. Echt 100% genieten.

Ervaring in 1 zin:

Wat een service! En wat denken ze mee

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Pierre uit Dordrecht

09-02-2020

Beschrijving:

Prima Volvo onderhoud adres

Ervaring in 1 zin:

Heel snel geholpen voor een reparatie, top!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Keimpe uit Sliedrecht

06-02-2020

Beschrijving:

Top!

Ervaring in 1 zin:

Zoals altijd ouderwetse service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Theo uit Arkel

05-02-2020

Beschrijving:

Vandaag een auto gekocht, en een proef rit gemaakt. Ik voelde mij gelijk thuis daar, wat een vriendelijke en eerlijke open mensen zijn dat! Chapeau, heren!

Ervaring in 1 zin:

Buiten gewoon tevreden.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

TeeJay uit Papendrecht

05-02-2020

Beschrijving:

Auto voor de jaarlijkse beurt en apk gebracht en net als altijd was er weer goede communicatie over de te verrichten werkzaamheden.

Ervaring in 1 zin:

prima service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan en Marjolein uit Bergschenhoek

03-02-2020

Beschrijving:

Onderhoudsbeurt aan onze V40 is weer goed en deskundig uitgevoerd. We zijn en blijven zeer tevreden.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Jose uit Barendrecht

03-02-2020

Beschrijving:

Altijd vriendelijk, flexibel. Praktisch

Ervaring in 1 zin:

Erg tevreden met kennis en prijs

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Arthur uit Rotterdam

03-02-2020

Beschrijving:

Beurt goed en vakkundig uitgevoerd, altijd prettig dat ik bij aanvang even kan meekijken.

Ervaring in 1 zin:

Denkt mee en transparant over kosten

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Arend uit Spijkenisse

31-01-2020

Beschrijving:

Betrouwbaar

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Meta uit Dordrecht

30-01-2020

Beschrijving:

Reparatie verrassend snel klaar deze keer. Ik wacht altijd totdat de auto klaar is. Deze keer mocht ik in de mooi opgeknapte warme "kantine" zitten. (was een beetje frisjes). Koffie staat altijd klaar en mag je altijd pakken. Ze staan altijd voor je klaar, ook bij onverwachte pech mag ik altijd direct langs komen en ze helpen me dan even tussendoor.

Ervaring in 1 zin:

Klantvriendelijk zoals altijd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10