Recensies

Recensies:
1822
Gemiddeld:
8.9

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Han uit Brielle

31-03-2020

Beschrijving:

De vraag is of een Volvo specialist even goed is als een Volvo dealer. Ik denk van wel wat betreft PG auto's Ik betwijfel wel of het financieel veel uitmaakt. Voordeel van dit soort garages vind ik dat je niet misprijzend wordt behandeld als je met een oud bakkie aan komt zeulen. Toen de Volvo dealer moeilijk deed over reparatie van mijn Volvo 240 was ik weg.

Ervaring in 1 zin:

Kan meteen terecht, goed vervangend vervoer

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Hans de Moor uit Rotterdam

29-03-2020

Beschrijving:

vriendelijk, efficiënt en deskundig.

Ervaring in 1 zin:

zoals ik gewend ben van PG

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jeroen uit Ridderkerk

29-03-2020

Beschrijving:

Niet de goedkoopste garage, echter heel eerlijke en transparant in de kosten. Je krijgt eigenlijk echte Volvo service voor een schappelijke prijs. Het is echter geen low-budget garage. Dit is ook te zien aan de werkplaats, zeer verzorgd en opgeruimd met kundig personeel. Vriendelijk, persoonlijk en klantgericht. Ik kom hier graag!

Ervaring in 1 zin:

Toppers zijn het!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Leo uit Papendrecht

29-03-2020

Beschrijving:

Problemen met de auto voor de afspraak datum maar werd direct geholpen

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Willem uit Dordrecht

27-03-2020

Beschrijving:

Duidelijke afspraken. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, Een reden om Volvo te blijven rijden

Ervaring in 1 zin:

positief

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Louisa uit Papendrecht

27-03-2020

Beschrijving:

Zeer goed. Kan altijd bellen voor hulp ?

Ervaring in 1 zin:

Zeer goed 👍

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

John uit Rotterdam

26-03-2020

Beschrijving:

Eérst zien, dan geloven. Een mooi credo. Datum: donderdag 26 maart 2020. Circa 15.45 uur. Auto : Volvo V70 Ocean Race, 2002, benzine, autom., 276.000 km. Na diagnose ( lekkage in benzineleidingsysteem ) door ANWB / Wegenwacht Technocentrum, vrijblijvend door de ANWB-techneut ( zelf een verwoed V70 rijder ) doorverwezen naar PG auto's, lokatie Papendrecht, alwaar de ANWB-man in kwestie géén aandelen heeft... Maar dit terzijde... Zonder afspraak, á la minute geholpen en binnen 1 uur was het probleem ( gescheurde rubberen verbindingen tussen vulpijp en benzinetank ) snel en adequaat opgelost. Goede wijn behoeft geen krans, maar dit wilde ik tóch even kwijt. Bedankt en Chapeau...!!! PG Auto's heeft er een klant bij !!

Ervaring in 1 zin:

Vakmanschap, meesterschap, klantvriendelijk en billijke prijs.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jasper uit Gunterkant

23-03-2020

Beschrijving:

Fijne afhandeling service perfect. Ik hoop voor nu nog velen keren.

Ervaring in 1 zin:

Lekker direct luid en duidelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Bert uit Papendrecht

22-03-2020

Beschrijving:

.

Ervaring in 1 zin:

uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Johan Pronk uit Hendrik ido ambacht

21-03-2020

Beschrijving:

wordt goed geholpen door mensen die ook heel prettig meedenken

Ervaring in 1 zin:

prima bedrijf met goede communicatie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Monique uit Ridderkerk

20-03-2020

Beschrijving:

Duidelijke uitleg over de te nemen acties. Afspraken worden nagekomen.

Ervaring in 1 zin:

Prima geregeld

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Meta uit Dordrecht

20-03-2020

Beschrijving:

Ben al vaak langs gekomen zonder afspraak omdat het vaak een onverwacht probleem was. Maar toch helpen ze je altijd direct even tussen door. Nog geen één keer hebben ze me laten staan! Dat verdient een dikke pluim!

Ervaring in 1 zin:

Staan altijd direct voor je klaar, ook indien onverwacht!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bert Havenaar uit Dordrecht

19-03-2020

Beschrijving:

Goed!!

Ervaring in 1 zin:

Top, netjes en goed. Zoals je mag verwachten.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

j uit DORDRECHT

16-03-2020

Beschrijving:

prima adequate en snelle hulp IK dank m.n dhr WILLEM

Ervaring in 1 zin:

ERG GOED

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Rob uit Papendrecht

15-03-2020

Beschrijving:

Vriendelijke en snelle service.

Ervaring in 1 zin:

Snelle service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Bert uit Ridderkerk

14-03-2020

Beschrijving:

Prima service voor betaalbare prijs

Ervaring in 1 zin:

Prima service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jeffrey uit Prins

14-03-2020

Beschrijving:

Goede hulp denken mee en niet duur

Ervaring in 1 zin:

Goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J.N. uit Rozenburg

13-03-2020

Beschrijving:

Uiteindelijk een garage die wel de juiste diagnose kan maken. En deze vakkundig gerepaeerd heeft. Gelijk de APK en onderhoudsbeurt ingepland.

Ervaring in 1 zin:

Professioneel en snel geholpen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Gerard uit Alblasserdam

13-03-2020

Beschrijving:

Zeer snelle en deskundige service.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

John Thuss uit Raamsdonkveer

12-03-2020

Beschrijving:

Super goed gi ede uitleg en heel klantvriendelijk

Ervaring in 1 zin:

Super goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10