Recensies

Recensies:
2165
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Jan uit OUD-BEIJERLAND

11-04-2021

Beschrijving:

Je wordt als klant én vriend behandeld.

Ervaring in 1 zin:

Altijd goed!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Marco uit Dordrecht

11-04-2021

Beschrijving:

Keurige offerte waarbij ik wel even moest aandringen om een paar wijzigingen te laten verwerken. Onderhoud keurig volgens offerte uitgevoerd. Ontvangst als nieuwe klant erg prettig. Medewerkers voorgesteld incl werkwijze.

Ervaring in 1 zin:

volgens afspraak

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bert uit Chrispijn

10-04-2021

Beschrijving:

.

Ervaring in 1 zin:

goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Huibert uit Dordrecht

09-04-2021

Beschrijving:

Alles op tijd en correct

Ervaring in 1 zin:

Prima service :alles klopt

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

ben uit amstelveen

05-04-2021

Beschrijving:

Mijn auto naar PG laten slepen wegens kapotte radiator, telefonisch probleem doorgegeven, 3 dgn later alles gemaakt.

Ervaring in 1 zin:

prima geregeld en snel klaar.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Raphaela uit Barendrecht

03-04-2021

Beschrijving:

Al jaren onze vaste dealer en garage. Zeer betrouwbaar en altijd meedenkend. Toppers!!!!!!

Ervaring in 1 zin:

uiterst betrouwbaar!!!!!!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Walter uit Dordrecht

02-04-2021

Beschrijving:

Tweedehands Volvo bij PG gekocht en met inruil van bestaande auto. De gekochte auto is perfect afgeleverd en voor een eerlijke prijs met servicepakket. Ook voor de ingeruilde auto werd een eerlijke prijs gegeven. Daarnaast fijne en hartelijke benadering vanuit de eigenaren van de garage. Mocht er onverhoopt iets zijn met de gekochte auto, dan kan direct contact worden opgenomen met de garage en wordt het opgelost. Deze garage is een aanrader!

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende en betrouwbare garage

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arjan uit Dordrecht

02-04-2021

Beschrijving:

De mannen van PG Auto's staan voor je klaar met raad en daad. Even de +punten op een rijtje: Service verlenging: top Klantvriendelijk: top Vakmensen: top Prijsafspraak: top Bellen bij gereed: top Evt. leenauto: top Niet vergeten, de koffie: top De -punten: Ehhhhhhh. Kortom, een Volvo garage waar je naar toe gaat.

Ervaring in 1 zin:

Peter & Gert-Jan toppers

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

jan de Krijger uit Oud Alblas

31-03-2021

Beschrijving:

Zeer goed geholpen.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Richard uit Papendrecht

31-03-2021

Beschrijving:

Een bedrijf waar je kundig en vriendelijk geholpen wordt!

Ervaring in 1 zin:

Erg fijne zaak!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ineke van Heusden uit Dordrecht

30-03-2021

Beschrijving:

Jullie heb ben mij heel goed geholpen om de auto van deze meneer weer goed in orde te maken

Ervaring in 1 zin:

geweldig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Nanda uit Oud-Alblas

29-03-2021

Beschrijving:

Super service kan niet anders zeggen. Vriendelijk personeel

Ervaring in 1 zin:

Super

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Eric Sergeant uit Spijkenisse

28-03-2021

Beschrijving:

Zoals altijd. netjes en professioneel geholpen

Ervaring in 1 zin:

Goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Eef T uit Brielle

28-03-2021

Beschrijving:

Vorige week 1e kennismaking met PG. Na een diagnose stap voor stap de mogelijkheden doorgenomen om het probleem aan te pakken. Omdat de bestelde banden niet voorradig waren en ik mijn auto nodig had werden er even tijdelijk andere wielen ondergelegd en kon ik 3 uur later mijn eigen wielen er weer onder laten monteren. fijn opgelost!

Ervaring in 1 zin:

goede eerste indruk, vakmensen die met samen met jou een oplossing zoeken

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Maria uit Abbenbroek

27-03-2021

Beschrijving:

Na een belletje altijd snel geholpen

Ervaring in 1 zin:

Deze mensen staan altijd klaar om je te helpen!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Ger uit Born

27-03-2021

Beschrijving:

We hebben vorig jaar bij PG onze XC70 uit 2008 gekocht. Vanwege deze prettige aankoop, hier de jaarlijkse beurt en APK laten uitvoeren. N.B. Wij wonen in Zuid-Limburg.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar met vakkennis voor Volvo

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Remco uit Maasdam

26-03-2021

Beschrijving:

Zoals altijd netjes geholpen. Top dat ze even bellen als de auto weer klaar staat. Ook erg fijn dat ik een leenauto mee kreeg, ook al was de wens van een leenauto door een fout in het systeem niet doorgekomen. En prima prijsstelling vergeleken met de merkdealer. Enig minpuntje: er wordt altijd gecommuniceerd in ex BTW prijzen. Maar ik ben particulier, ik betaal gewoon BTW. Verder top!

Ervaring in 1 zin:

Wederom

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Brigitte uit Heerjansdam

26-03-2021

Beschrijving:

Vriendelijk personeel en zeer goede service. Betrouwbaar en nemen contact op als er bijzonderheden zijn.

Ervaring in 1 zin:

Altijd goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

merno scharloo uit dordrecht

26-03-2021

Beschrijving:

klantgericht

Ervaring in 1 zin:

heel erg fijn en goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Gert K uit H.I. ambacht

21-03-2021

Beschrijving:

Prima service voor een redelijke prijs

Ervaring in 1 zin:

Prima persoonlijke service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8