Recensies

Recensies:
2584
Gemiddeld:
9.1

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Teus uit Dordrecht

06-08-2022

Beschrijving:

Fijn dat we nog even langs konden komen voor onze vakantie.

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Koos uit Papendrecht

05-08-2022

Beschrijving:

Al vele jaren zeer tevreden met de mannen van PG !

Ervaring in 1 zin:

Als geboren doe-het-zelver ben ik toch zo nu & dan aangewezen op een garage met vakmensen.....

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bert uit Papendrecht

01-08-2022

Beschrijving:

Goede service. Alles vlot en correct verlopen.

Ervaring in 1 zin:

goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Edgar uit Zoetermeer

29-07-2022

Beschrijving:

Altijd vriendelijk, zorgzaam voor miijn auto en nette prijzen.

Ervaring in 1 zin:

Gewoon goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer/mevrouw Waardenburg uit Papendrecht

29-07-2022

Beschrijving:

Wij zijn al langere tijd vast klant en we zijn erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid bij PG auto?s.

Ervaring in 1 zin:

Al lange tijd vast klant. En altijd tevreden.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Pim uit Sleeuwijk

29-07-2022

Beschrijving:

Wij hadden via een externe een 2hands v50 gekocht, hierbij zat maar 1 sleutel. Gelukkig konden ze toen ik op woensdag belde vrijdag nog een gaatje maken voor het inlezen van een nieuwe sleutel. Zo net voor onze vakantie. Het was zo gepiept. Wij komen hier zeker terug voor verder onderhoud aan onze v50

Ervaring in 1 zin:

Snelle top service voor de vakantie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Dordrecht

28-07-2022

Beschrijving:

Perfecte service

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Pieter uit Alblasserdam

27-07-2022

Beschrijving:

PG Auto?s. Tot nu toe zeer tevreden. Ben er nu 2x in de garage geweest. De eerste keer voor een vastzittende automaat hendel die met wat smering en beweging op de juiste plek weer soepel gemaakt is. Ik was toen ook al heel blij dat mij geen vervanging van onderdelen stond te wachten. U weet Volvo onderdelen zijn niet de goedkoopste! En meestal moet er veel losgemaakt worden om ergens bij te kunnen (arbeid). Voor dit euvel had ik ook al eens bij Svenscar aan de bel getrokken maar hebben daar toen niet op geacteerd. De dag van de APK mocht ik gewoon onder de auto kijken en heb soms een vraag gesteld waar ik een antwoord op kreeg met korte uitleg. Ook is mijn Voorruit vervangen en heb er gelijk nieuwe wisserbladen op laten zetten. Ik heb meer affiniteit met PG Auto?s dan met Svenscar dus ik blijf voorlopig bij PG Auto?s. Het lijkt erop of deze monteurs iedere ochtend met plezier naar hun werk gaan net als ik jaren geleden. ?Van een autodidact die gek is van techniek?

Ervaring in 1 zin:

Ik voel mij daar thuis

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Corina uit Papendrecht

25-07-2022

Beschrijving:

Ik ben tevreden over de reparatie van mijn Volvo C70 en ik werd snel geholpen.

Ervaring in 1 zin:

Tevreden

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arthur uit Rotterdam

24-07-2022

Beschrijving:

Goed.

Ervaring in 1 zin:

Altijd vriendelijk en goede service. Ik kom hier nu een aantal jaar en ben zeer tevreden.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer WIERINGA uit sliedrecht

23-07-2022

Beschrijving:

ALTIJD GOED

Ervaring in 1 zin:

GOED EN VRIENDELIJK PERSONEEL

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

meneer A3aan uit Papendrecht

22-07-2022

Beschrijving:

Vertrouwd

Ervaring in 1 zin:

Wederom top geregeld

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Theo uit Arkel

22-07-2022

Beschrijving:

Auto van de week binnen gebracht voor een klein defect, wederom hadden de heren het snel gefixt!! klasse heren........

Ervaring in 1 zin:

Helemaal top!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

merno uit dordrecht

22-07-2022

Beschrijving:

goeie service, meegedacht en een prettig rijdende auto na de grote beurt

Ervaring in 1 zin:

top

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Marco uit Heijstek

22-07-2022

Beschrijving:

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen!

Ervaring in 1 zin:

Goede heldere service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

Gerrit van der Padt uit Hardinxveld-Giessendam

21-07-2022

Beschrijving:

uitstekende,snelle service

Ervaring in 1 zin:

uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Martijn uit Rotterdam

18-07-2022

Beschrijving:

In de week voor mijn vakantie ging mijn Airco kuren vertonen. Wat een pech! De mannen bij PG hadden het zoals altijd enorm druk, maar ze hebbend geholpen door al om 5 uur te beginnen. Wat een service!

Ervaring in 1 zin:

Perfect geholpen vlak voor m’n vakantie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Martin uit Giessenburg

17-07-2022

Beschrijving:

Reguliere beurt laten uitvoeren. Voor dag leenauto tegen brandstofkosten ter beschikking. Net als anders inoop dag opgebeld over bevindingen en advies over brandstofgebruik. Einde dag ophalen en doornemen werkzaamheden. Top bedrijf!

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar, deskundig en duidelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rob uit Papendrecht

17-07-2022

Beschrijving:

Lekke band direct gemaakt en verwisseld

Ervaring in 1 zin:

Zeer vlot geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Meneer de Heus uit Dordrecht

16-07-2022

Beschrijving:

Als van ouds een vriendelijke ontvangst. Het technische mankement werd accuraat verholpen.

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10