Recensies

Recensies:
1979
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Ton de Wit uit H.I.Ambacht

24-09-2020

Beschrijving:

Goede service en prima adviezen

Ervaring in 1 zin:

wij zijn heel fijn geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Remco George uit Sliedrecht

24-09-2020

Beschrijving:

Vakbekwaam personeel. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Mijn S80T6 uit 2003 rijdt nog altijd probleemloos.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbare garage.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rien uit Groen

24-09-2020

Beschrijving:

Naast de afgesproken klus wordt er ook verder gekeken. De bevindingen met de klant doorgesproken, kortom een garage die ik als klant hoog waardeer.

Ervaring in 1 zin:

Meedenken met de klant staat bovenaan

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Ruud uit Hardinxveld-Giessendam

21-09-2020

Beschrijving:

Auto gebracht voor APK. Bij vorige beurt al advies gehad voor vervangen van een onderdeel. Kon na terugkoppeling over APK (goedgekeurd) dezelfde dag nog worden vervangen.

Ervaring in 1 zin:

Prima service en advies

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Leo uit Papendrecht

21-09-2020

Beschrijving:

Heel vakkundig en klantvriendelijk.

Ervaring in 1 zin:

Vakkundig en klantvriendelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Roel uit Barendrecht

18-09-2020

Beschrijving:

Professionele en volgens de afspraken uitgevoerd reparatie!

Ervaring in 1 zin:

Zeer correct!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

a.timmers uit ALBLASSERDAM

17-09-2020

Beschrijving:

Wij zijn voor de eerste keer geweest ,de ontvangst, uitleg van de monteur gaf een vertrouwd gevoel

Ervaring in 1 zin:

goed en vertrouwd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Mathilde uit Abbenbroek

16-09-2020

Beschrijving:

Eerlijk advies, denken met je mee, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede service en niet geheel onbelangrijk ze hebben ook humor! Dus een auto kopen was in tegenstelling tot vorige aankopen nu een stuk aangenamer!

Ervaring in 1 zin:

Het is dat we gaan emigreren ....

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Hugo uit Strijen

14-09-2020

Beschrijving:

Na aankomst de de werkzaamheden besproken, gebeld dat er geen extra werk nodig was en dat de auto weer kon worden opgehaald. De auto was ook nog even uitgezogen. Keurig werk.

Ervaring in 1 zin:

Nette ontvangst en keurige afhandeling

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Frans Beun uit Vlaardingen

14-09-2020

Beschrijving:

Tot op heden is het contact met PG vriendelijk, rustig en zoals boven beschreven. Een aandachtspunt is wellicht de kennis en kunde betreffende de toenemende electronica in de huidige en toekomstige auto's.

Ervaring in 1 zin:

Prima, professioneel en klantvriendelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Edwin uit Strijensas

13-09-2020

Beschrijving:

Een no-nonsense bedrijf, wat ouderwetse kwaliteit levert voor een prettige prijs. Vergeet de glimmende dealer en breng hier je auto. Ze zijn realistisch en vriendelijk. Bovendien denken ze goed met je mee. Zeer aanbevolen, ben er al 12 jaar klant.

Ervaring in 1 zin:

Hèt betrouwbare adres voor je Volvo!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Michel uit Schoorl

10-09-2020

Beschrijving:

Zeer prettige mensen en dito auto?s en aflevering.

Ervaring in 1 zin:

Alsof je je auto bij de Volvo dealer koopt, maar dan beter.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

W den Boer uit Streefkerk

10-09-2020

Beschrijving:

Klantvriendelijke specialisten die altijd klaar staan.

Ervaring in 1 zin:

Topservice

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Alblasserdam

03-09-2020

Beschrijving:

heb nog maar een eerste contact gehad, maar de ontvangst was prettig

Ervaring in 1 zin:

goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

John thuss uit Raamsdonkveer

02-09-2020

Beschrijving:

Super goede service en klantvriendelijk

Ervaring in 1 zin:

Super goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J. Schoots uit Alblasserdam

01-09-2020

Beschrijving:

Aanbevelen moet ja zijn.

Ervaring in 1 zin:

Correct

Aanbeveling:

Nee


Totaal:
8

Martijn uit Bleskensgraaf

31-08-2020

Beschrijving:

Onze Volvo 240 ers zijn er in onderhoud. En naar volle tevredenheid! Aan te bevelen voor oudere maar ook jonge Volvo?s. Volvo vakmensen!

Ervaring in 1 zin:

Prima!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Pieter uit Rotterdam

28-08-2020

Beschrijving:

Zoals altijd was service top. Daarnaast kon ik door omstandigheden de auto niet tijdig ophalen. De leenauto kon ik blijven gebruiken tot de volgende dag.

Ervaring in 1 zin:

Zeer prettige service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Theo uit Arkel

27-08-2020

Beschrijving:

Van de week werkte de buitentemperatuur weergave even niet naar behoren, hup effen langs bij PG auto's, voor een afspraak, wat afspraak ik werd gelijk geholpen, een monteur nam hem gelijk onder handen, en loste het probleem gelijk op, terwijl ik genoot van een lekker bakje Koffie. Klasse mannen. Vriendelijke groet, Theo.

Ervaring in 1 zin:

Buitentemperatuur weergave klopt niet.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Romano uit Sliedrecht

25-08-2020

Beschrijving:

Mooi bedrijf, nette showroom en boven alles: vriendelijk, vakkundig en servicegericht personeel dat altijd voor je klaar staat, persoonlijk de tijd voor je neemt en er alles aan doet om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kortom: een prettig bedrijf waar we met plezier een mooie Volvo V40 CC hebben gekocht en waar we onze auto met vertrouwen in onderhoud hebben. Petje af!

Ervaring in 1 zin:

Vriendelijk, vakkundig en servicegericht

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10