Recensies

Recensies:
2401
Gemiddeld:
9.1

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Jose uit Barendrecht

21-01-2022

Beschrijving:

Goede service as always. Met goede zorg voor mijn geliefde Zweed.

Ervaring in 1 zin:

Fijn weer!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

Fritz Witt uit SPIJKENISSE

21-01-2022

Beschrijving:

Betrouwbare service tegen een redelijke prijs

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbare service tegen een redelijke prijs

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Peter uit Qualm

20-01-2022

Beschrijving:

Onlangs een probleem met mijn 17 jaar oude V70, door een collega op PGautos gewezen. Goede service, zonder de extreem hoge kosten die een Volvo Mobility Center (daar betaal je ook voor, dure termen). Even een storingsmelding uitlezen, geen probleem. Specifieke software, zij weten wel iemand die dat kan doen tegen een schappelijke prijs. Kortom, service is prima. Zou het iedereen aanbevelen.

Ervaring in 1 zin:

Snelle probleemoplossers

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cees uit Nieuw Lekkerland

18-01-2022

Beschrijving:

Snel en vakkundig geholpen

Ervaring in 1 zin:

Snel en vakkundig geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Cor uit Rijsoord

18-01-2022

Beschrijving:

Auto op maandagmiddag gebracht voor een beurt en Apk. Beurt is netjes uitgevoerd, geen opmerking met de Apk. Adviezen gekregen over de juiste benzine te tanken, V-power, inverbrand met pingelen tijdens het starten. Auto rijd weer heerlijk.

Ervaring in 1 zin:

Beurt is netjes uitgevoerd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Cees uit Hendrik-Ido-Ambacht

17-01-2022

Beschrijving:

PG heeft gevonden wat de Volvo dealer niet kon vinden en verholpen,!!!

Ervaring in 1 zin:

Fantastisch

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Martin uit Lage zwaluwe

16-01-2022

Beschrijving:

Ruim 10 jaar ervaring met PG

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jordaan v d Jagt uit Sliedrecht

15-01-2022

Beschrijving:

Betrouwbaar, vriendelijk, vakbekwaamheid hoog! Auto wordt schoongemaakt en uitgezogen afgeleverd na een beurt en spuiten van beschadigingen gebeurd vakkundig en tegen scherpe prijzen. En als men zich vergist wordt dat ruimschoots gecompenseerd dmv een bos bloemen of een fles. Pg is een aanrader.

Ervaring in 1 zin:

De moeite waard om over te stappen!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jacob uit Ouderkerk aan den IJssel

14-01-2022

Beschrijving:

Super geholpen netjes geen poes pas gewoon recht door zee en eerlijke geholpen

Ervaring in 1 zin:

Wat een vriendelijke en aardige mensen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kees uit Bleskensgraaf ca

14-01-2022

Beschrijving:

Zeer goed.

Ervaring in 1 zin:

Super, keurig geholpen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

BdJ uit Papendrecht

13-01-2022

Beschrijving:

Net als vorige keren, opnieuw een hele prettige en professionele ervaring!

Ervaring in 1 zin:

Opnieuw een hele prettige en professionele ervaring

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Robbert uit Papendrecht

13-01-2022

Beschrijving:

Al sinds enkele jaren goede ervaringen. Realistische inschattingen en advies op maat.

Ervaring in 1 zin:

Fijne vakmensen met goed advies

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Jeroen uit Oud-Beijerland

13-01-2022

Beschrijving:

Mijn eerste ervaring met PG auto?s is mij top bevallen. Eerlijke en goede service. Ik kom hier zeker terug.

Ervaring in 1 zin:

Top service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rutger uit Wervershoof

13-01-2022

Beschrijving:

Wat een fijne ontvangst voor de bezichtiging van een auto. Volgens afspraak staat deze klaar en eerst even een kop koffie na de rit van bijna twee uur is al direct aangeboden. Auto?s staan er netjes bij en proefrit bevestigt het voorgevoel. Hier mag je met vertrouwen een mooie auto kopen voor vele jaren rijplezier. Ook mannen van de werkplaats stralen vakkundigheid uit en zullen bij toekomstig onderhoud dit ook vast en zeker waar gaan maken. Een heel fijn adres voor iemand die een mooie Volvo wil kopen en of laten onderhouden!! Groeten Rutger

Ervaring in 1 zin:

Warm en oprecht onthaal en gaan voor kwaliteit

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Mickey uit ridderkerk

12-01-2022

Beschrijving:

veel kennis en goed advies

Ervaring in 1 zin:

zeer goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Annemarie uit Dordrecht

11-01-2022

Beschrijving:

Altijd prettige communicatie. Dank daarvoor!

Ervaring in 1 zin:

Heel goed. Prettig meedenkend.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rian uit Zwijndrecht

11-01-2022

Beschrijving:

Er wordt in oplossingen gedacht en men komt met idee├źn om iets te verbeteren.

Ervaring in 1 zin:

Goede service, aardig personeel

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Carolien Donker uit Papendrecht

06-01-2022

Beschrijving:

Goede service en kwaliteit en prijs

Ervaring in 1 zin:

Goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

A. K. uit Zwijndrecht

03-01-2022

Beschrijving:

Fijn bedrijf met verstand van zaken, waardoor ik voorlopig nog geen afstand doe van mijn Volvo Youngtimer!

Ervaring in 1 zin:

Prettige service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Pieter Stout uit Alblasserdam

02-01-2022

Beschrijving:

Tot voor kort was mijn garage de dealer in dordrecht bij gebrek aan iets anders. Vanaf dag 1 bij binnenkomst had ik het daar al niet naar mijn zin Wat een Air hebben ze daar zeg. (WIJ ZIJN VOLVO) Ik was al geruime tijd aan het zoeken en nu na goog-len bij PG Auto's terecht gekomen. De eerste indruk was al super. Ik ga voortaan Naar PG Auto's en het is nog eens dicht bij ook.

Ervaring in 1 zin:

een hele verademing

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9