Recensies

Recensies:
2248
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Peter uit Papendrecht

24-07-2021

Beschrijving:

Mooie kwalitatief goede auto's

Ervaring in 1 zin:

super

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Timothy uit Klundert

19-07-2021

Beschrijving:

Top bedrijf!

Ervaring in 1 zin:

Top team top service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kees Lee uit Bleskensgraaf ca

19-07-2021

Beschrijving:

netjes en gelijk geholpen

Ervaring in 1 zin:

keurig en snel

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

frans frans beun uit Vlaardingen

14-07-2021

Beschrijving:

goede samenwerking en goed resultaat

Ervaring in 1 zin:

prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Kees uit Spijk

13-07-2021

Beschrijving:

Wederom een goeie diagnose en het juiste onderdeel van de C70 cabrio vervangen.

Ervaring in 1 zin:

Weer Top

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ard uit Nieuw Lekkerland

12-07-2021

Beschrijving:

Meedenken en deskundig adviseren. Dat vindt je niet vaak meer

Ervaring in 1 zin:

Service zoals service bedoeld is.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jaap uit Papendrecht

12-07-2021

Beschrijving:

PG auto's is een goede Volvo dealer. Wij worden altijd correct en snel geholpen. De rekening doet soms zeer, maar dat komt omdat auto rijden nu eenmaal duur is.

Ervaring in 1 zin:

Prima geholpen zoals altijd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Menno uit Zierikzee

10-07-2021

Beschrijving:

Goede service. Doen wat nodig is.

Ervaring in 1 zin:

Als altijd, vertrouwd.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Roderik uit Schaar

08-07-2021

Beschrijving:

Deze mannen hebben het goed geregeld: op kosten van de klant je eigen hobby beoefenen :-) Serieus: ben er al jarenlang klant, mannen zijn deskundig, flexibel, plezierig en hanteren redelijke prijzen.

Ervaring in 1 zin:

Altijd goed!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rodrigo uit Delft

06-07-2021

Beschrijving:

As always very reliable and professional service. Explain item by item what they are going to change and also provide recommendations for future inspections. They never try to sell items/services that are not necessary. I highly recommend PG autos

Ervaring in 1 zin:

Very good and reliable service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Nico uit Dordrecht

05-07-2021

Beschrijving:

Als leek, toch altijd weer antwoord op mijn vragen. Indien het lukt, direct geholpen. Zeer veelzijdige expertise en aandacht, ook voor de goedkopere Volvo occasion.

Ervaring in 1 zin:

Altijd betrouwbaar en goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Purcell uit Papendrecht

04-07-2021

Beschrijving:

Wel prijzig

Ervaring in 1 zin:

Goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kees uit Stdam

03-07-2021

Beschrijving:

Ik woon er een uur rijden vandaan en toch kom ik er al heel veel jaren. Steeds goede Volvo kunnen kopen.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar, vriendelijk, goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Maurice uit Oud-Beijerland

03-07-2021

Beschrijving:

Netjes, goed afgestemd en deskundig

Ervaring in 1 zin:

Prima geregeld

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

a uit Zwijndrecht

01-07-2021

Beschrijving:

x

Ervaring in 1 zin:

prima, goede voorlichting fijn geholpen veel kennis

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Anke van der Meer uit WATERINGEN

28-06-2021

Beschrijving:

Niet alleen bandenwissel, maar ook even die kras weggepoetst. Net even een beetje service meer.

Ervaring in 1 zin:

super;

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arie uit K.

28-06-2021

Beschrijving:

Specialist in Volvo, als je een keer een probleem hebt, wordt je snel en vakkundig weer op weg geholpen. Door dit soort specialisten blijf je nog graag in een Volvo met hoge km stand rijden.

Ervaring in 1 zin:

Klantvriendelijk en vakkundig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arend uit Spijkenisse

28-06-2021

Beschrijving:

Vriendelijk en deskundig

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Peter van Beest uit Papendrecht

24-06-2021

Beschrijving:

Zeer goed geholpen, goede service ook na de garantie periode

Ervaring in 1 zin:

Fijn bedrijf

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Micke uit Papendrecht

23-06-2021

Beschrijving:

We've bought a Volvo V50 a week ago. Peter is a really nice and helpful salesman. The car has had a full service and they polished it so it's looks and rides good.

Ervaring in 1 zin:

Great shop

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10