Recensies

Recensies:
2294
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Koos uit Papendrecht

28-09-2021

Beschrijving:

Een bedrijf kiezen voor een zekere aankoop, of bij het inhuren voor een bepaalde klus is vertrouwen een groot goed. Tot op heden is dit nimmer beschaamd.

Ervaring in 1 zin:

Gewoon prima, gewoon goed....

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Jan uit Dordrecht

28-09-2021

Beschrijving:

Al jarenlang onze vaste garage waarover we heel tevreden zijn

Ervaring in 1 zin:

Optimale service en kwaliteit

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

F. van Heusden uit Dordrecht

27-09-2021

Beschrijving:

Nooit teleurgesteld

Ervaring in 1 zin:

Constant goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

S. Barends uit Alblasserdam

24-09-2021

Beschrijving:

Goede betrouwbare service & communicatie

Ervaring in 1 zin:

Professioneel & betrouwbaar

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Kees Visser uit sliedrecht

24-09-2021

Beschrijving:

Ze nemen de tijd voor je ,en proberen je te helpen.

Ervaring in 1 zin:

behulpzaam

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Dirk uit Dordrecht

24-09-2021

Beschrijving:

Goede deskundige service

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Paul Slikboer uit Alblasserdam

24-09-2021

Beschrijving:

Goede service

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Willem uit Papendrecht

24-09-2021

Beschrijving:

Zoals altijd,goed en snel geholpen.In dit geval de auto gebracht voor een beurt en apk.Tussentijds een telefoontje en overleg over mijn wensen en kon hem al weer snel ophalen.Zelfs een dag eerder dan verwacht.Zeer tevreden.

Ervaring in 1 zin:

Tevreden als altijd.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Corina uit Papendrecht

23-09-2021

Beschrijving:

De auto is naar tevredenheid gerepareerd. Duidelijke uitleg gekregen over de factuur. Vriendelijk en betrokken personeel.

Ervaring in 1 zin:

Tevreden

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arjan uit Gouda

22-09-2021

Beschrijving:

Twee dagen voor onze vakantie naar Spanje mijn auto bij ze ingeruild. Mijn S80 met roetfiltertrammelant voor een V70. Snel geholpen, goed meegedacht en heerlijke vakantie. Afgelopen week vloog mijn stoel vast op een koffiebeker eronder. Ook dat euvel snel verholpen. Mooie garage met mooie mensen die hart voor hun werk hebben!

Ervaring in 1 zin:

Super garage en super gasten daar!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Cees uit Papendrecht

20-09-2021

Beschrijving:

Flexibel altijd bereid te helpen.

Ervaring in 1 zin:

Vakkundig, betrouwbaar.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kuipers uit Leeuwarden

15-09-2021

Beschrijving:

In de avond een mailtje gestuurd? werd de volgende ochtend gelijk gebeld door PG auto?s (peter)Waarna hij mij alles heeft uitgelegd over de Volvo c70 waar wij interesse in hadden. Ongezien de prijs afgesproken en de volgende richting Papendrecht vanuit Friesland. Bij aankomst een eerst een kop koffie en daarna de deal gesloten!

Ervaring in 1 zin:

Komt de afspraak na!!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Ton de Wit uit H.I.Ambacht

14-09-2021

Beschrijving:

ondanks dat wij de afspraak verzet hadden stonden ze gelijk voor ons klaar

Ervaring in 1 zin:

zoals altijd prima geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Klaas uit Papendrecht

09-09-2021

Beschrijving:

X

Ervaring in 1 zin:

Geweldig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kees Isings uit Rotterdam

09-09-2021

Beschrijving:

Fijne betrouwbare garage !! Vaste klant :)

Ervaring in 1 zin:

Zoals altijd , professioneel en vriendelijk geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Patrick Gonçalves uit Sliedrecht

08-09-2021

Beschrijving:

Nette garage met deskundig en behulpzaam personeel.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Pieter uit Rotterdam

08-09-2021

Beschrijving:

Ook deze keer weer de perfecte oplossing voor mijn wensen. Bedankt PG!

Ervaring in 1 zin:

Altijd zeer goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kelly uit Papendrecht

05-09-2021

Beschrijving:

Heel goed geregeld, aardige en behulpzame mensen

Ervaring in 1 zin:

Heel goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Matthieu van der Vlist uit Hendrik-Ido-Ambacht

04-09-2021

Beschrijving:

Altijd snel en vriendelijk geholpen

Ervaring in 1 zin:

Weer topservice

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Martin van Ewijck uit Lage zwaluwe

03-09-2021

Beschrijving:

Uitstekend

Ervaring in 1 zin:

Zoals al jaren

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10