Recensies

Recensies:
2508
Gemiddeld:
9.1

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Ton de Wit uit H.I.Ambacht

16-05-2022

Beschrijving:

zie boven

Ervaring in 1 zin:

zoals altijd vlot en goed geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Arthur uit Rotterdam

16-05-2022

Beschrijving:

Zie titel .......

Ervaring in 1 zin:

Snel en transparant over kosten en goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Marja uit Papendrecht

16-05-2022

Beschrijving:

Prima

Ervaring in 1 zin:

Gewoon prima geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Cor uit Rijsoord

12-05-2022

Beschrijving:

Door diverse redenen waren mijn riemschijven aan de voorkant van mijn Volvo krom. 80.000 km geleden waren ze ook al vervangen. Blokken en schijven zijn weer vervangen en uit redelijke coulance zijn de arbeidskosten iets beperkt.

Ervaring in 1 zin:

Reparatie conform afspraak

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Rafael uit Alblasserdam

12-05-2022

Beschrijving:

Snelle service. Duidelijk. Vriendelijk personeel. Echte aanrader qua reparatie en APK. Ik ben zeer tevreden.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend service en goede prijzen, aanrader!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Dirk Den Otter uit Dordrecht

10-05-2022

Beschrijving:

Tevreden

Ervaring in 1 zin:

Gewoon goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Wilma uit Papendrecht

09-05-2022

Beschrijving:

Fijn, betrouwbaar en deskundig bedrijf. Proberen je geen poot uit te draaien, maar zijn gewoon eerlijk.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Joost uit Hendrik-Ido-Ambacht

09-05-2022

Beschrijving:

Op laatste moment gebeld voor een APK. Kon de volgende dag terecht en klaar terwijl u wacht. Topservice!

Ervaring in 1 zin:

Snel, vakkundig en vriendelijk

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Huibert uit Utrecht

08-05-2022

Beschrijving:

Persoonlijk, vriendelijk, efficiƫnt Wel een beetje duur

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Dave uit Alblasserdam

07-05-2022

Beschrijving:

Snel, vakkundig en flexibel!

Ervaring in 1 zin:

Gewoonweg uitstekend!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rob uit Streefkerk

07-05-2022

Beschrijving:

Dit is hoe een autogarage hoort te zijn

Ervaring in 1 zin:

Geweldig

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Liesbeth uit Dordrecht

06-05-2022

Beschrijving:

Directe hulp bij olie lekkage en toen bleek dat er niet meer met de auto te rijden was werd de ruilauto aangeboden. Top en snelle reparatie waardoor de ruilauto snel weer ingeleverd kon worden

Ervaring in 1 zin:

Snelle en uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jacob Groenendijk uit Dordrecht

06-05-2022

Beschrijving:

Uitstekende Volvo monteurs!!

Ervaring in 1 zin:

Al meer dan 10 jaren ben ik een tevreden klant

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Tjakko uit Papendrecht

03-05-2022

Beschrijving:

Auto gebracht voor APK en jaarlijkse beurt, wist niet dat er een probleem mee was, maar na overleg reservoir en olie van stuurbekrachtiging vervangen. "Dat ga je merken" werd nog gezegd en dat klopt, het sturen gaat nu veel soepeler dan voorheen. Verder voelt alles ook weer als nieuw, top service!

Ervaring in 1 zin:

Perfect als altijd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jeroen uit Dordrecht

02-05-2022

Beschrijving:

Meedenken in planning, realistische prijzen, klantvriendelijk, goed werk geleverd!

Ervaring in 1 zin:

Meedenken in planning, realistische prijzen, klantvriendelijk,goed werk geleverd!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Ron uit Barendrecht

01-05-2022

Beschrijving:

In de ochtend langs gegaan voor defect. Snelle levering onderdelen, zelfde dag gemonteerd en konden weer verder.

Ervaring in 1 zin:

Snelle service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Krijn uit Dordrecht

30-04-2022

Beschrijving:

Van de week mijn VolvolV40 gekocht hier. Top servcice. Werd goed geholpen en heb absoluut geen spijt dat ik hier langs ben geweest. Blijf hier zeker vele jaren klant :)

Ervaring in 1 zin:

Goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

marnix uit Dordrecht

29-04-2022

Beschrijving:

Al vele jaren zeer tevreden klant, je merkt dat ze van auto?s houden, er verstand van hebben, en creatief meedenken

Ervaring in 1 zin:

Denken steeds heel goed mee

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Tim uit Dordrecht

26-04-2022

Beschrijving:

Even wachten, bakkie koffie erbij en het was zo voorbij

Ervaring in 1 zin:

Simpel en goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Maaike uit Rotterdam

26-04-2022

Beschrijving:

Vriendelijke ontvangst en goede service

Ervaring in 1 zin:

Prima ervaring

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8