Recensies

Recensies:
2193
Gemiddeld:
9.0

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

thomas uit ridderkerk

11-05-2021

Beschrijving:

Ik was al een tijd aan het zoeken en ook best ver van huis. Gelukkig vond ik PG auto's net voordat ik het helemaal zat was ^_^ . Gert-jan heeft me naast de showroom ook meteen de top garage laten zien waar de specialisten aan de Volvos sleutelen. Na een super vriendelijk, eerlijk en professioneel overleg heb ik hier mijn droom Volvo gekocht, en deze is een week later opgeleverd in een staat die ver boven mijn verwachting was. Ik blijf voortaan bij PG. Nogmaals dank! Groeten Thomas

Ervaring in 1 zin:

De beste garage die ik had kunnen vinden

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Teus Aantjes uit Dordrecht

11-05-2021

Beschrijving:

Uitstekende service

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Sjoerd uit Zwijndrecht

10-05-2021

Beschrijving:

Zoals altijd een goede en klantvriendelijke service met oog voor de wensen van de klant! In een woord...Top!

Ervaring in 1 zin:

Helemaal top!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

JC Dalen uit Papendrecht

09-05-2021

Beschrijving:

professioneel en bekwaam

Ervaring in 1 zin:

professioneel en bekwaam

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Corine uit Alblasserdam

08-05-2021

Beschrijving:

Prima mensen, schone garage, persoonlijk betrokken, goed advies, meedenkend.

Ervaring in 1 zin:

Heel persoonlijk en professioneel!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Hans Borsje uit Ppapendrecht

08-05-2021

Beschrijving:

Men komt afspraken altijd na

Ervaring in 1 zin:

Goede service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Tjakko uit Papendrecht

07-05-2021

Beschrijving:

Auto gebracht voor APK en in overleg ook een kleine beurt. Als altijd een vriendelijke ontvangst en duidelijke communicatie, ben hier al jaren een tevreden klant.

Ervaring in 1 zin:

Top

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jacob uit Dordrecht

07-05-2021

Beschrijving:

Deze specialisten maken snel de juiste analyse. Zodat je vele jaren kunt rijden met redelijke onderhoudskosten.

Ervaring in 1 zin:

Dit zijn de echte Volvo kenners!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Armen van der Linden uit Alblasserdam

03-05-2021

Beschrijving:

zie boven

Ervaring in 1 zin:

prima service en afspraken altijd op tijd

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arthur uit Zwijndrecht

02-05-2021

Beschrijving:

Klantvriendelijk, beloftes worden nagekomen, geen opdringerige reparaties die (nog) niet nodig zijn.

Ervaring in 1 zin:

Doen wat ze beloven, geen verrassingen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Henk uit Numansdorp

30-04-2021

Beschrijving:

klantvriendelijk goede adviezen goede prijskwaliteit gezellige, vriendelijke, deskundige, medewerkers

Ervaring in 1 zin:

ik verval in herhaling. 10 +

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Leo uit PAPENDRECHT

30-04-2021

Beschrijving:

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Ervaring in 1 zin:

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

J.C. Schuurman uit Putten

29-04-2021

Beschrijving:

Snel en correct afgehandeld.

Ervaring in 1 zin:

Kleine reparatie tussen beurten door.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

MAJ uit van Kleef

29-04-2021

Beschrijving:

10

Ervaring in 1 zin:

Snel, vriendelijk en ook nog voor een reële prijs

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Marianne uit Weeder

28-04-2021

Beschrijving:

Hanteren eerlijke prijzen, duidelijke communicatie en werken netjes

Ervaring in 1 zin:

Weer fijn geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Benjamin van der Wulp uit Dordrecht

24-04-2021

Beschrijving:

Zie boven

Ervaring in 1 zin:

Persoonlijk, deskundig, betrokken

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Wouter uit Tilburg

23-04-2021

Beschrijving:

Al woon ik ver weg (in Tilburg), ik rij graag naar PG Auto?s voor de altijd fantastische service!

Ervaring in 1 zin:

Fantastische Volvo specialist

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Remco George Van de Ven uit Sliedrecht

22-04-2021

Beschrijving:

Vakmensen met passie voor jouw Volvo.

Ervaring in 1 zin:

Betrokken, betrouwbaar, bevlogen.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Willem uit Dordrecht

19-04-2021

Beschrijving:

Zeer tevreden met 2 bezoeken

Ervaring in 1 zin:

Zeer tevreden , zo wel ik als de auto

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
7

Corina uit Papendrecht

19-04-2021

Beschrijving:

Klantvriendelijk, goede service, naar tevredenheid geholpen

Ervaring in 1 zin:

Goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10