Recensies

Recensies:
2343
Gemiddeld:
9.1

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Corina uit Papendrecht

27-11-2021

Beschrijving:

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Spankeren

25-11-2021

Beschrijving:

Op zoek naar een goede gebruikte Volvo XC60 en via internet uitgekomen bij PG auto's. Prettige ontvangst en een rondleiding gekregen door het bedrijf van één van de oprichters. Zijn m.i. echte Volvo freaks en komen over als 'doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen'. Mede op basis van de overwegend zeer positieve klantenreviews en een gunstige inruilprijs van mijn huidige auto besloten tot aankoop over te gaan. Ondanks dat het voor mij niet naast de deur is, Tot dusver erg tevreden, de auto rijdt erg fijn en hoop dat dit zo blijft.

Ervaring in 1 zin:

Tot nu toe positief

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Hilmar uit Bleskensgraaf

24-11-2021

Beschrijving:

Snel en goed geholpen

Ervaring in 1 zin:

Snel en goed geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Nemo uit Papendrecht

22-11-2021

Beschrijving:

Maandag gebeld voor onderdeel, woensdag kwam die binnen en woensdagmiddag kon het onderdeel er gelijk op worden gezet. Ook werden er duidelijke afspraken gemaakt en hielden ze zich hieraan.

Ervaring in 1 zin:

Perfecte service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Johan uit Papendrecht

21-11-2021

Beschrijving:

Prima service volgens afspraak.

Ervaring in 1 zin:

Prima service.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Peter van Dongen uit Dordrecht

18-11-2021

Beschrijving:

Opeens werdt mijn motor te warm! oeps, 16 jaar oud. Gelijk gebeld en gebracht. Andere dag conclusie defecte radiateur kachel en nog meer kleine dingen gevonden. Lekke band enz. Velgen zonder te vragen schoongemaakt en alles tip top gemaakt. Fijn om zo geholpen te worden en een eerlijke prijs. Alles is inzichtelijk!

Ervaring in 1 zin:

Geweldig bedrijf!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Marius A uit Papendrecht

18-11-2021

Beschrijving:

goede service

Ervaring in 1 zin:

klantgericht

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

PJ uit Hardinxveld

18-11-2021

Beschrijving:

Vooraf worden kosten duidelijk inzichtelijk gemaakt en afspraken worden nagekomen.

Ervaring in 1 zin:

Eerlijk en transparant!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Benjamin uit Dordrecht

15-11-2021

Beschrijving:

Een jaarlijkse beurt is uitgevoerd en dat is net als voorgaande keren professioneel uitgevoerd. Komende onkosten zijn in kaart gebracht zodat je weet waar je D.v. de komende tijd aan toe bent.

Ervaring in 1 zin:

Jaarlijkse beurt

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Rick uit Papendrecht

10-11-2021

Beschrijving:

Langsgeweest om een set 2e hands winterbanden op lichtmetalen originele volvo velgen te bekijken. Uiteindelijk aangeschaft, fijn geholpen voor een nette prijs.

Ervaring in 1 zin:

Set winterbanden met velg uit 2019 voor een meer dan prima prijs

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Oud-Beijerland

09-11-2021

Beschrijving:

Als mijn auto een beurt moet hebben, dan kost dat natuurlijk geld - en altijd meer dan gehoopt. Maar, bij PG heb je nooit het gevoel dat het niet klopt. Je krijgt een eerlijk advies en dat is goud waard.

Ervaring in 1 zin:

Je laat je auto bij vrienden achter!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Patricia uit 3361gg

08-11-2021

Beschrijving:

Top bedrijf Iedereen die er werkt is hulpvaardig Altijd staat de koffie klaar Kan altijd bij ze aan kloppen ook onverwachts Goede service Uitleg of de rekening Eerst wordt er gebeld wat het ongeveer gaat kosten Dus je staat nooit voor een verrassing

Ervaring in 1 zin:

Super doen wat ze beloven

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Boomverzorgee uit Papendrecht

08-11-2021

Beschrijving:

Het zijn allemaal goeie gasten

Ervaring in 1 zin:

Zoals al jaren, gewoon goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Kleanthis (Aad) uit Papendrecht

07-11-2021

Beschrijving:

bereid naar je te luisteren. Kundige mensen. Beter niet gauw te vinden.

Ervaring in 1 zin:

Tot nu toe al 4 jaar uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Mathilde uit Saint Julien la Genête

05-11-2021

Beschrijving:

Vorig jaar zijn wij geëmigreerd naar Frankrijk. Daar hadden we een betere auto voor nodig dus wat anders dan een Volvo :). Aangezien het hele aankoopproces zo goed was verlopen, hadden we besloten om voor de grote beurt ook terug te komen naar PG. En daar hebben we zeker geen spijt van. Ze zijn zo ontzettend klantgericht; dat ging van eerder een leenauto ter beschikking stellen tot advies geven over veranderende wetgeving op gebied van banden in Frankrijk, tot aan vooruit denken welke onderdelen er over een X -periode vervangen dienen te worden. Kortom, Mannen van PG ontzettend bedankt weer en we komen zeker terug voor de volgende beurt!!

Ervaring in 1 zin:

Incroyable

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Tineke uit Capelle aan den IJssel

02-11-2021

Beschrijving:

Fantastische snelle en vakkundige service met meedenkend personeel

Ervaring in 1 zin:

Fantastische snelle en vakkundige service met meedenkend personeel

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

B. uit Schiedam

02-11-2021

Beschrijving:

Specialist, eerlijk, vriendelijk

Ervaring in 1 zin:

Schappelijke prijzen, prima service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Wim uit Rhoon

02-11-2021

Beschrijving:

De prijs van de laatste (kleine) beurt viel wel enigszins tegen.

Ervaring in 1 zin:

Liever PG dan een Volvo-dealer

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Wim uit Ridderkerk

02-11-2021

Beschrijving:

PG Auto's doet wat ze zegt, m.a.w. als je weg rijdt, kan je er van uit gaan, dat alles is gebeurd.

Ervaring in 1 zin:

PG Auto's denkt niet alleen met je mee, maar is ook pro-actief

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Pieter uit Rotterdam

01-11-2021

Beschrijving:

Motorstoring bleek scheurtje in een slang. Slang was op voorraad en werd direct tijdens een kopje koffie vervangen. Bedankt PG

Ervaring in 1 zin:

Top service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10