Recensies

Recensies:
1759
Gemiddeld:
8.9

Beoordeel zelf

Ben je bij ons op bezoek geweest, maar heb je nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over PG Auto's. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews over PG Auto's. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken


Nieuwste recensies

Cees uit Barendrecht

20-01-2020

Beschrijving:

Goede service en overleg

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Mark uit Papendrecht

19-01-2020

Beschrijving:

Met de lesauto onderweg gebeld ivm vervangen wisserbladen. Bij aankomst binnen twee minuten met nwe wisserbladen weer op pad! Toppers!

Ervaring in 1 zin:

Razend snelle 'drive by' service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Nieuw-Lekkerland

18-01-2020

Beschrijving:

APK zonder verrassingen, wat niet apk gerelateerde reparaties direct laten uitvoeren, is altijd wel even tijd voor. Prima bedrijf

Ervaring in 1 zin:

Gewoon zoals het hoort

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

M.A.Hakkesteegt uit Papendrecht

17-01-2020

Beschrijving:

Vertrouwd

Ervaring in 1 zin:

Professionele Volvo garage

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Pim uit Rhoon

16-01-2020

Beschrijving:

Uitstekende vervanger van de volvo-dealer.

Ervaring in 1 zin:

Betrouwbaar en goed

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Bart uit Heerjansdam

16-01-2020

Beschrijving:

Netjes te woord gestaan en er werd meegedacht. Niet al mijn vragen zijn beantwoord. Dat vond ik wel jammer. Door de drukte kon er niet even de tijd worden genomen, was mijn gevoel.

Ervaring in 1 zin:

Eerlijk advies

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Denise uit Papendrecht

16-01-2020

Beschrijving:

Het was erg fijn dat ik onverwachts op een middag zo maar terecht kon en mijn band direct gemaakt werd

Ervaring in 1 zin:

zeer snel en deskundig geholpen

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Remco uit Den Haag

15-01-2020

Beschrijving:

Altijd vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Hier ben je geen nummertje. Technische kennis en oog voor detail bij de monteurs is groot. Helemaal tevreden en rij er graag 50km voor om.

Ervaring in 1 zin:

Persoonlijk en fijn bedrijf met enorme technische kennis!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jacco uit Heerhugowaard

14-01-2020

Beschrijving:

Mijn oog was gevallen op een prachtige Volvo S80 V8 uit 2007. Na het eerste contact gelijk de auto bezichtigd en een nieuwe afspraak gemaakt voor het afhalen van de auto. Je krijg eerlijk advies over de auto en je merk de liefde voor Volvo als je bij ze binnen stap. PG auto's bedankt voor de service !

Ervaring in 1 zin:

Perfecte service en communicatie

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Arie uit Hardinxveld-Giessendam

14-01-2020

Beschrijving:

PG Auto’s is een prettige garage. Goede service, verstand van zaken en meedenken met de klant gaat ze goed af

Ervaring in 1 zin:

Topgarage, nette service, goed contact

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Jan uit Papendrecht

12-01-2020

Beschrijving:

Na een telefonische melding van de storing kon ik de middag erop meteen komen. De aard van het probleem werd snel vastgesteld en na mijn fiat meteen verholpen. Ik kon dezelfde middag de auto herstelde en wel weer meenemen, uiteraard na betaling van de rekening.

Ervaring in 1 zin:

snelle afhandeling (uitnodiging en oplossing) van de storing

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Teus uit Papendrecht

10-01-2020

Beschrijving:

Korte lijnen, goede service, goede kwaliteit, correcte communicatie, Gewoon goed dus!

Ervaring in 1 zin:

Gewoon oke!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
9

Frank uit Barendrecht

10-01-2020

Beschrijving:

Inhoudelijk en qua service prima geholpen, echter door een administratieve fout een andere factuur gekregen dan vooraf afgesproken. Na dit bespreekbaar te hebben gemaakt kreeg ik een zeer teleurstellende en alles behalve klantgerichte reactie terug, erg jammer.

Ervaring in 1 zin:

Teleurstellende houding

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
2

stoffer Otten uit Papendrecht

09-01-2020

Beschrijving:

Prima voor elkaar en snel

Ervaring in 1 zin:

Prima en snel

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

B uit Barendrecht

09-01-2020

Beschrijving:

Niet voor niets al jaren klant

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Stef uit Poortugaal

09-01-2020

Beschrijving:

Ik was na wat technische problemen in het weekend, waardoor er met de auto niet verder kon worden gereden, aangenaam verrast door de snelle reparatie, nadat de auto op maandag door het bergingsbedrijf was afgeleverd. Daarnaast ook nog eens de service te worden opgehaald bij het inleverpunt van het vervangend vervoer en nog een attentie vanwege het nieuwe jaar. Helemaal top!

Ervaring in 1 zin:

Uitzonderlijk goede service!

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

ad uit sleeuwijk

06-01-2020

Beschrijving:

voor de eerste keer de auto alten repareren. zeer goed advies eerlijk en prijs concurerend.

Ervaring in 1 zin:

goede service en een eerlijk advies.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8

Annelies uit Alblasserdam

27-12-2019

Beschrijving:

Snelle service

Ervaring in 1 zin:

Uitstekende service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Rachel uit Mookhoek

26-12-2019

Beschrijving:

Goed geadviseerd. Snelle levering en service. Top!

Ervaring in 1 zin:

Geen poespas. Gewoon goed advies en service.

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
10

Jan uit Papendrecht

23-12-2019

Beschrijving:

Prima geholpen, snelle service.

Ervaring in 1 zin:

Prima geholpen, snelle service

Aanbeveling:

Ja


Totaal:
8